50x je inzet als er wordt gescoord

50x je inzet als er wordt gescoord

17-12-2022

Vandaag staat voor veel mensen de meest nutteloze wedstrijd van het jaar op het programma. We hebben het over de wedstrijd om de 3e en 4e plek op het WK 2022 in Qatar. Dit jaar gaat deze strijd tussen Marokko en Kroatië, twee ploegen die ook tijdens de poulefase al bij elkaar in de groep zaten. Beide ploegen werden uitgeschakeld door respectievelijk Frankrijk en Argentinië en gaan samen uitmaken wie dit jaar het brons gaat pakken. Het zal beide ploegen om het even zijn. De pijn van de uitschakeling voor de finale is ongetwijfeld al groot genoeg.

Wel kunnen wij als Nederlanders uit ervaring spreken dat het behalen van die 3e plek toch enigszins ergens om gaat. We hoeven alleen maar te refereren naar de wedstrijd van Oranje tegen Brazilië in 2014. Nederland won de wedstrijd ruim en verliet het toernooi met opgeheven hoofd. Ondanks dat Marokko eerder al aangaf deze wedstrijd niet te willen spelen, zullen we ongetwijfeld een getergd Marokko gaan zien dat nog een keer wil laten zien wat het kan.

50x je inzet als er een doelpunt wordt gescoord

We beginnen de preview even met een mooie welkomstaanbieding van Jack's Casino & Sports. Voor de troostfinale heeft Jack's een super boost beschikbaar voor nieuwe spelers. Dat betekent dat jij 50x je inzet krijgt als er minimaal één doelpunt wordt gemaakt in de strijd om het brons. De normale quotering hiervoor is 1,04, dus maak een accountje aan en zet €1 in op deze boost. Dat moet toch vrijwel zeker €50 voor je opleveren!

Maak een account via deze link en profiteer voordat het te laat is!

Kroatië, een WK vol gelijke spelen

Kroatië kent een enigszins vreemd WK. Ze hebben het tot de halve finale van het WK geschopt. Echter wisten zij maar één wedstrijd te winnen. Dat was in de groepsfase. Toen versloegen de Kroaten Canada met 4-1. De rest van alle wedstrijden (op de uitschakeling tegen Argentinië na) werden allemaal gelijk gespeeld. Zo zie je maar dat je ook met gelijke spelen een bijzonder eind kan komen. Het is hoe dan ook al knap dat een land als Kroatië voor het tweede WK op rij bij de laatste 4 van de wereld zit.

Marokko, de verrassing van het toernooi

Ook Marokko kent een bijzonder WK. Nog nooit eerder kwam een Afrikaans team zo ver tijdens een Wereldkampioenschap Voetbal. Marokko viel vooral op door de strijdlust en de defensieve zekerheid. Voor de halve finale tegen Frankrijk incasseerde Marokko maar één tegendoelpunt. En dit was ook nog eens een eigen doelpunt. Voor ploeg van Hakim Ziyech was het jammer dat zij al zo snel tegen een achterstand aankeken tegen Frankrijk. Ondanks deze vroege tegenvaller bleven de Marokkanen strijden voor wat ze waard zijn. Iets dat respect vanuit de hele wereld opleverde.

Beide teams scoren - Nee

We hebben gezien dat beide ploegen dit toernooi enigszins moeite hebben gehad met scoren. Ook zagen we twee achterhoedes die over het algemeen zeer sterk oogden.. Marokko speelde dit WK 6 wedstrijden, waarbij er in 5 van die wedstrijden maar 1 ploeg tot scoren kwam. Bij Kroatië gaat het om de helft van de wedstrijden. Eerder eindigde de wedstrijd tussen Marokko en Kroatië in de groepsfase al in 0-0. Wij verwachten daarom dat er ook tijdens deze wedstrijd maximaal 1 ploeg gaat scoren. Beide teams scoren - Nee levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,20 op.​

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vandaag niet al te veel goals. Beide ploegen speelden dit WK al veel wedstrijden zonder al te veel doelpunten. Daarbij kwamen beide ploegen elkaar tijdens de groepsfase al tegen, waarbij de brilstand ook na 90 minuten nog op het scorebord stond. Om die reden, en ongetwijfeld ook door het gebrek aan motivatie, verwachten wij dat er vanavond ook niet al te veel wordt gescoord. Wij gaan voor minder dan 2,5 doelpunten, een lijn die Marokko dit WK in 5 van de 6 wedstrijden wist te bereiken. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Circus een quotering van 2,00 op.

Minder dan 7,5 schoten

Beide ploegen blonken dit WK niet uit in het schieten op doel. Behalve de wedstrijd tegen Canada van Kroatië (10 keer), schoten beide ploegen geen enkele keer 5 of meer keer op doel. Gemiddeld genomen schieten beide ploegen in 6 wedstrijden samen 3,1 keer op goal. Dit zou neerkomen op 6,2 schoten op doel tijdens deze wedstrijd.

Als we dit doortrekken naar een wedstrijd waar niet al te gek veel van afhangt, verwachten wij dat beide ploegen niet opeens bijzonder veel schoten op doel gaan lossen. Zeker gezien de echte scherpte ongetwijfeld verdwenen is. Wij gaan daarom voor een wedstrijd met minder dan 7,5 schoten op doel. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,82 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën