50x je inzet als Nederland scoort!

50x je inzet als Nederland scoort!

23-11-2022

De kwartfinale van het Nederlands Elftal tegen Argentinië staat op het programma en de bookmakers zijn weer helemaal losgeslagen! Er is niets lekkerder dan te profiteren van de geweldige aanbiedingen van alle bookmakers, dus wij hebben weer een mooi overzicht voor jullie gemaakt. De bookmakers geven je 50x je inzet als Nederland scoort tegen Argentinië. Ze doen er alles aan om nieuwe spelers binnen te halen en daar kun jij een graantje van meepikken!

Jack's - Odds van 50,00 als Nederland scoort

Bookmaker Jack's heeft de mooiste aanbieding voor jou klaargezet. Je krijgt namelijk 50x je inzet als Nederland een doelpunt maakt tegen Argentinië en je kunt hier maximaal €1 op inzetten. Lage inzet, en een hoog rendement van maar liefst €49! De normale quotering is 1,55 dus dit is een geweldige boost!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Circus - 50x je inzet als Nederland zich kwalificeert

Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je Super Odds op als Nederland zich kwalificeert voor de halve finale. Dat betekent dat Nederland moet winnen, maar dat mag ook via verlenging of penalty's. Met een inzet van €1 krijg jij een quotering van 50,00 als Nederland de halve finale bereikt! Wat wil je nou nog meer?

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die Super Odds!

Unibet - 50x je inzet als Nederland wint

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je 50x je inzet voor een overwinning van Nederland! Met andere woorden: je pakt eventjes €49 als Nederland wint van Argentinië.

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee! Je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?

Bet365 - €100 wedkrediet

Bij bet365 krijg je geen Super Odds op een overwinning van Nederland, maar je kunt wel €100 wedkrediet verdienen als je een account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is jouw eerste storting inzetten (mag over meerdere weddenschappen) en dan heb je leuk wat extra speelgeld de kwartfinales!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

€100 Free Bet bij LiveScore Bet

En als je dan toch lekker bezig bent, maak dan ook meteen even een account aan bij LiveScore Bet. Deze bookmaker is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft ook een geweldige welkomstbonus in huis. Jouw eerste weddenschap wordt verdubbeld met een Free Bet tot maximaal €100! Maak een account aan via deze link en pak die Free Bet voor het WK!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën