Dag 10 - NED-QAT & ECU-SEN

Dag 10 - NED-QAT & ECU-SEN

29-11-2022

Vandaag vallen de beslissingen in de groepen A en B. Inderdaad, die eerste is de poule van Nederland. Oranje neemt het om 16.00 uur op tegen gastland Qatar, het land dat, helaas voor hen, al is uitgeschakeld. Bij winst van Nederland is de kans groot dat ‘we’ toch als eerste eindigen in de poule. De andere wedstrijd in de poule zal ongetwijfeld spannender zijn, aangezien Senegal en Ecuador samen gaan uitmaken wie er waarschijnlijk met Nederland doorgaat naar de tweede ronde. Wij bereiden je voor op beide wedstrijden en geven je een flink aantal wedtips!

Pak €200 als Nederland wint!

Zoals elke wedstrijd van het Nederlands Elftal strooien de bookmakers weer met bizarre boosts voor nieuwe spelers. Ook vandaag is het weer feest bij de bookies! Je kunt met een inzet van €8 maar liefst €200 pakken als Nederland wint van Qatar. In dit artikel leggen we precies uit wat je daarvoor moet doen!

Nederland - Qatar

We kunnen niet anders dan beginnen met het team van Louis van Gaal. Nederland stelt dit toernooi eigenlijk nog best wel teleur. Zeker in de wedstrijd tegen Ecuador was er niets dat deed vermoeden dat Nederland ook maar enige kans maakt op de wereldtitel. Sterker nog, Ecuador was gewoon de betere ploeg. Nu moeten ploegen vaak in het toernooi groeien en speelt Nederland vaak beter tegen sterkere landen. Dat er iets moet veranderen is overigens duidelijk. Om te beginnen tegen het al uitgeschakelde Qatar. Zij verloren de eerste twee wedstrijden kansloos en spelen momenteel voor de kat z’n kut. Laat Nederland het vanavond wel een keer zien?

Nederland wint zonder tegendoelpunt

Het moet wel erg raar lopen als Nederland vandaag niet weet te winnen. Daarbij lijkt het ons tamelijk onmogelijk voor Qatar om een doelpunt te maken. Normaal gesproken staat Nederland defensief best aardig, waardoor wij verwachten dat zij vandaag de ‘0’ gaan houden. Winst voor Nederland zonder tegendoelpunt levert je bij Unibet een quotering van 1,85 op.

Doelpunt Cody Gakpo

Zoals gezegd loopt het niet bij Nederland. Uiteraard zijn er een paar uitzonderingen te noemen, zoals Andries Noppert en Cody Gakpo. Met name laatstgenoemde is op dit moment de meest belangrijke speler van het Nederlands Elftal. Niet voor niets scoorde hij zowel tegen Senegal als Ecuador. Wij verwachten dat hij het vanavond gewoon weer gaat doen. Qatar is immers de minste ploeg van allemaal. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,37 op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Memphis Depay

Vandaag is dan eindelijk de dag dat we Memphis Depay hoogstwaarschijnlijk in de basis gaan zien. Hij viel afgelopen week tegen Senegal aardig in, terwijl hij in zijn 45 minuten tegen Ecuador helaas niets kon klaarspelen. Wij verwachten dat de aanvaller enigszins getergd is en het zo graag wil laten zien. Hiervoor krijgt hij ongetwijfeld ruim een uur de tijd tegen Qatar. Wij verwachten dat hij in dat uurtje minimaal 2 keer op doel gaat schieten. Meer dan 1,5 schot op doel van Memphis Depay levert je bij Jack's een quotering van 2,70 op.

Ecuador - Senegal

In de andere wedstrijd in de poule van Nederland gaat het tussen Ecuador en Senegal. We hebben beide ploegen in actie zien komen tegen Nederland, waarbij het ons opviel dat beide ploegen beter waren dan wij in eerste instantie dachten. Of misschien was Nederland wel gewoon heel slecht. Duidelijk is dat Ecuador aan een gelijkspel genoeg heeft om de laatste 16 te bereiken, terwijl Senegal koste wat het kost moet winnen. Dit zal ongetwijfeld een zeer boeiende strijd opleveren van twee teams die het vooral van kei- en keihard werken moeten hebben. Wie gaat er (hopelijk) samen met Nederland door naar de knock-out fase van het WK?

Enner Valencia meer dan 2,5 schoten

De grote man bij Ecuador is uiteraard Enner Valencia. De aanvaller van Fenerbahçe is dé man in vorm en wist in zijn eerste 2 wedstrijden al 3 maal het doel te vinden. Ook tegen Nederland liet de aanvaller zien over geweldige kwaliteiten te beschikken. Niet voor niets scoorde hij en lost hij in totaal 5 schoten richting doel. Wij verwachten dat hij zich ook vandaag gaat laten gelden. Ditmaal met meer dan 2,5 schoten op doel. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,00 op.

Beide teams scoren - JA

We hebben in de eerdere wedstrijden kunnen zien dat beide ploegen over aardige aanvallende kwaliteiten beschikken. Wij verwachten om die reden dan ook dat beide ploegen het net gaan vinden. Ecuador mag verdedigend dan wel sterk zijn, Senegal moet en zal gaan aanvallen en liet tegen Qatar zien toch eenvoudig het net te kunnen vinden. Wij gaan voor beide teams scoren - JA. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,05 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën