Dag 11 - POL-ARG & SAU-MEX

Dag 11 - POL-ARG & SAU-MEX

30-11-2022

Vandaag weten we of Lionel Messi naar de volgende ronde gaat. Na een dramatisch begin tegen Saoedi Arabië stond het kleine genie op en loodste hij zijn Argentinië langs Mexico. Albicelestes neemt het vanavond op tegen Polen, waarbij er absoluut gewonnen moet worden. En dat is iets wat niet zomaar zal gebeuren, aangezien Robert Lewandowski zijn eerste doelpunt inmiddels ook binnen heeft. De andere wedstrijd gaat tussen Mexico en Saoedi Arabië. Kunnen de Arabiërs hun sterke spel een vervolg geven? En welke twee ploegen gaan er door naar de volgende ronde? We weten het vanavond rond een uur of 22.00.

Polen - Argentinië

Natuurlijk beginnen we met de grote favoriet in deze poule. Sterker nog, de Argentijnen worden voorafgaand aan het toernooi gezien als een van de grote favorieten voor de eindtitel. Het lijkt er echter wel op dat alles afhangt van Lionel Messi. Het is daarom niet te zeggen dat Argentinië vanavond ‘even’ langs Polen gaat. Polen maakt een enigszins degelijke indruk en heeft tot nu toe nog geen doelpunt hoeven incasseren. Dit is mede te danken aan de geweldige vorm van goalie Wojciech Szczęsny. Gaat het Argentinië toch lukken de achtste finale te bereiken?

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vanavond niet al te veel doelpunten. Ten eerste omdat Polen tot nu toe nog geen doelpunt tegen kreeg. Ten tweede omdat Argentinië bijzonder veel moeite met scoren heeft. Net als de Polen overigens. In geen van de laatste 6 wedstrijden van Polen vielen er tevens meer dan 2,5 doelpunten. Een lijn die we vanavond ook niet gaan aantikken. Minder dan 2,5 doelpunten bij Polen - Argentinië levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,73 op.

Doelpunt Lionel Messi

We kunnen deze Preview natuurlijk niet voorbijgaan aan Lionel Messi. Hij scoorde tot nu toe tegen Saoedi Arabië en Mexico, waardoor de Argentijnen nog steeds in de race zijn. Alle ogen zijn weer als vanouds op de aanvaller gericht. Dit lijkt hem echter alleen maar goed te doen, waardoor wij verwachten dat hij vandaag opnieuw het net gaat vinden. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,25 op.

Saoedi Arabië - Mexico

De laatste wedstrijd is er eentje waarop wij voorafgaand aan het toernooi alles op Mexico zouden zetten. Hier is echter het nodige veranderd en dat komt voornamelijk door Saoedi Arabië. De ploeg van Hervé Renard was met 2-1 te sterk voor Argentinië en kwam ook tegen Polen prima voor de dag. Helaas werden de grote kansen gemist, waardoor Polen uiteindelijk won. Wil Mexico nog iets, dan moeten ze met enigszins ruime cijfers winnen. Daarbij moeten ze ook hopen dat Argentinië van Polen wint. Zo niet, dan is het een wel erg vroege exit van de Mexicanen. Saoedi Arabië is bij winst zeker van de volgende ronde. Kortom, een wedstrijd met bijzonder veel mogelijkheden!

Asian Handicap +0,5 - Saoedi Arabië

De afgelopen twee wedstrijden van Saoedi Arabië geven ons het vertrouwen dat zij vanavond niet van Mexico gaan verliezen. Een resultaat dat ook wij absoluut niet zouden verwachten. Echter zien we Mexico simpelweg weinig potten breken, waarbij ze dit toernooi nog niet eens gescoord hebben. Wij gaan daarom voor Saoedi Arabië dat wint of gelijkspeelt. Dit staat gelijk aan een Asian Handicap +0,5. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,30 op.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Salem Al-Dawsari

De beste speler van Saoedi Arabië is zonder twijfel Salem Al-Dawsari. De middenvelder van de Saoedi’s speelde een dijk van een wedstrijd tegen zowel Argentinië als Polen. Tegen Argentinië maakte hij een prachtige goal. Daarbij schiet hij met enige regelmaat op doel. Helaas voor hem was zijn penalty tegen Polen wel op doel, maar werd deze gestopt door Wojciech Szczęsny. Dit toernooi loste hij per wedstrijd gemiddeld 1,5 schot op doel. Wij denken dat hij het ook tegen Mexico minimaal 1 keer gaat doen. Meer dan 0,5 schoten op doel van Salem Al-Dawasari, de beste speler van Azië, levert jebij Circus een quotering van 2,00 op. Een heerlijke verdubbelaar!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën