Dag 11 - TUN-FRA & AUS-DEN

Dag 11 - TUN-FRA & AUS-DEN

30-11-2022

Gisteren is de beslissing gevallen in groep A en B met een prima resultaat voor het Nederlands Elftal. Vandaag gaan we vrolijk door en gaan we zien welke twee landen zich uit de groepen C en D plaatsen voor de knock-out fase. De dag wordt begonnen met wedstrijden tussen Tunesië en Frankrijk en Australië en Denemarken. De Fransen zijn hierin al door, terwijl de overige 3 ploegen allemaal nog kans maken op een plekje bij de laatste 16. Momenteel heeft Australië hiervoor de beste papieren. Wel moeten de Ozzies zorgen dat ze niet verliezen van Denemarken, de outsider die tot dusver een matige indruk maakt. Welke ploeg gaat samen met Frankrijk door naar de achtste finale?

Tunesië - Frankrijk

Uiteraard beginnen we met de regerend wereldkampioen. Frankrijk won dit toernooi van zowel Australië als Denemarken en is hierdoor al zeker van een plekje in de volgende ronde. De grote man is uiteraard Kylian Mbappé. De verwachtingen waren al bijzonder hoog gespannen en toch lukt het de jonge aanvaller van Paris-SG keer op keer. Hij maakte 3 goals in zijn eerste 2 wedstrijden en draagt de ploeg met verve. Tunesië verloor afgelopen week met 1-0 van Australië, waardoor de Noord-Afrikanen niets anders dan drie punten nodig hebben.

Frankrijk wint zonder tegendoelpunt

Tunesië wist dit WK nog niet te scoren. En dat is een zorgelijke situatie voor de ploeg van bondscoach Jalel Kadri. Uiteraard is Frankrijk gewoon de grote favoriet, waarbij er ongetwijfeld een aantal wijzigingen zullen plaatsvinden bij Les Bleus. Wisselspelers die zich ongetwijfeld willen laten gelden. Wij verwachten dat Frankrijk gaat winnen zonder een tegendoelpunt te incasseren. Als je niet kunt scoren tegen Denemarken en Australië, dan lijkt het erop dat scoren tegen Frankrijk ook lastig wordt. Frankrijk dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij Unibet een quotering van 2,35 op.​

Doelpunt Kylian Mbappé

De grote man bij Frankrijk is zoals gezegd Kylian Mbappe. Hij maakt zijn beloften tot nu toe waar en zal ongetwijfeld een gooi willen doen naar de Gouden Schoen. Daarvoor is hij lekker op weg, waardoor wij verwachten dat hij er ook vanavond alles aan zal doen weer het net te gaan vinden. Dat lijkt geen hele lastige klus tegen een land dat al bijna uitgeschakeld is. Een doelpunt van Kylian Mbappe levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,10 op.

Australië - Denemarken

De meest boeiende pot van groep D gaat tussen Australië en Denemarken. De Denen vallen tot nu toe enigszins tegen en staan na 2 wedstrijden pas op 1 punt. Australië verraste Tunesië en won met 1-0 door een doelpunt van Mitchell Duke. Toch knap van de spits van Fagiano Okayama, een club op het 2e niveau van Japan. Australië heeft vanavond genoeg aan een puntje om de Denen voor te blijven. Voor Denemarken geldt niets anders dan een overwinning. Je zou zeggen dat dit mogelijk moet zijn, al hebben we dit WK al gekkere dingen gezien.

Beide teams scoren - Nee

Wij verwachten vanavond een wedstrijd waarin Denemarken de overhand heeft en werkelijk waar niets gaat toelaten aan de boys uit Down Under. Als we vervolgens kijken naar de laatste wedstrijden van beide landen, dan zien we dat het bijzonder veel voorkomt dat beide teams scoren. Voor Australië geldt dit voor 80% van de laatste 5 wedstrijden, terwijl dit bij de Denen in de laatste 6 wedstrijden voor ongeveer 68% geldt. Wij gaan daarom vanavond voor Beide teams scoren - Nee. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,71 op.​

Minder dan 70,5 passes - Christian Eriksen

De grote man bij Denemarken is het blijft Christian Eriksen. De aanvallende middenvelder van Manchester United valt nog enigszins tegen. Toch moet je hem nooit onderschatten, aangezien hij vanuit het niets een bal in de kruising kan krullen. Wij hebben gekeken naar het aantal passes van Eriksen tot nu toe. Dit waren er tegen zowel Tunesië als Frankrijk 64.

Wij hebben het idee dat Denemarken net als tegen Tunesië de overhand gaat hebben qua balbezit. Tegen Tunesië hadden de Denen ruim 61% balbezit. De bookmakers verwachten ongeveer gelijke cijfers bij de wedstrijd van vandaag, waardoor wij denken dat Christian Eriksen de lijn van 70,5 passes opnieuw niet gaat redden. Minder dan 70,5 passes levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën