Dag 12 - CRI-DUI & JAP-SPA

Dag 12 - CRI-DUI & JAP-SPA

01-12-2022

Ook in groep E, de groep van Duitsland en Spanje staat vanavond een hoop op het spel. De Duitsers zouden zomaar uitgeschakeld kunnen worden, als zij niet weten te winnen van Costa Rica. Echter is het voor onze oosterburen een groot voordeel dat het doelsaldo dit WK leidend is. Hierdoor zou een overwinning tegen Costa Rica, dat overigens zelf ook nog door kan gaan, zeer welkom zijn. Spanje staat momenteel eerste in de groep en is bij een overwinning tegen Japan zeker van de eerste plek in de groep. Kortom, een poule waarin alle ploegen nog door kunnen gaan. En dat belooft een prima avondje te worden.

Costa Rica - Duitsland

De meeste druk staat vandaag ongetwijfeld op Duitsland. De ploeg van Hansi Flick verloor de eerste wedstrijd van Japan, speelde gelijk tegen Spanje en staat hierdoor op de 4e plek in de poule. Echter is Duitsland gewoon door als ze winnen, terwijl Spanje ook ‘gewoon’ van Japan wint. Dit is dan ook direct de meest logische uitkomst van vandaag. Echter hebben we al gekkere dingen gezien dit WK, waardoor niets zeker is. Costa Rica won namelijk van Japan, het land waar Duitsland eerder van verloor. Snap jij het nog?

Minder dan 3,5 doelpunten

Wij verwachten dat Duitsland vanavond vol op de aanval gaat. Toch zien we dat de Duitsers best wat moeite hebben met het vinden van het net. Het ontbreekt hen aan een echte spits, al liet wisselspeler Füllkrug zien dat hij wel een aardige pinchhitter is. Costa Rica kent, behalve de wedstrijd tegen Spanje, een aardig stabiele achterhoede. Hierdoor verwachten wij zeker wat doelpunten, maar geen 4. Daarom gaan wij voor minder dan 3,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,90 op.

Beide teams scoren - Ja

Het lijkt een utopie dat Costa Rica scoort tegen Duitsland. Opvallend is echter dat Duitsland maar in één van de laatste 10 wedstrijden de ‘0’ wist te houden. Dat betekent dat ze ook tegen Japan en onder andere Hongarije een tegendoelpunt krijgen. Costa Rica scoorde in 9 van de 11 wedstrijden, waardoor wij het wel aandurven in te zetten op beide teams die gaan scoren. Een goed resultaat voor beide ploegen is namelijk nodig voor een plek in de volgende ronde. Beide teams scoren - Ja levert je bij bet365 een quotering van 2,75 op.

Japan - Spanje

Japan zal zich ongetwijfeld nog steeds voor de kop slaan, gezien het feit dat ze niet wisten te winnen van Costa Rica. Als zij dit wel wisten te doen, dan waren ze zowaar al geplaatst voor de volgende ronde. Er werd echter met 1-0 verloren, waardoor Japanners niets anders dan een overwinning nodig hebben tegen Spanje. Spanje begon het WK als een gekko door Costa Rica te verslaan. Tegen Duitsland leek het er lange tijd op de La Furia Roja zouden winnen. Echter werd er op z’n Duits redelijk laat gescoord, waardoor ook Spanje nog zomaar kan worden uitgeschakeld.

Spanje wint zonder tegendoelpunt

Wij denken echter dat Spanje gewoon gaat winnen en weinig tot niets gaat weggeven. Als je kijkt wie er in de achterhoede van Spanje staan, dan weet je snel genoeg dat scoren tegen de ploeg van Luis Enrique zeer lastig is. Wij gaan er daarom vanuit dat Spanje wint zonder een tegendoelpunt te hoeven incasseren. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,30op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Dani Olmo

Een opvallende speler aan Spaanse kant is RB Leipzig buitenspeler Dani Olmo. De aanvaller, die overigens in niets op een Spanjaard lijkt, kent een prima WK en laat met enige regelmaat zien hoe gevaarlijk hij is. Zo scoorde hij tegen Costa Rica, terwijl hij ook tegen Duitsland 2 schoten op doel loste. Wij denken dat hij het vandaag ook weer gaat laten zien. Meer dan 1,5 schoten op doel van Dani Olmo levert je bij Unibet een quotering van 2,80 op. Wij vinden dit een meer dan prima quotering.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën