Dag 13 - KAM-BRA & SER-ZWI

Dag 13 - KAM-BRA & SER-ZWI

02-12-2022

De laatste groepswedstrijden gaan van start. In groep G neemt het al geplaatste Brazilië het op tegen Kameroen, terwijl Servië tegen Zwitserland speelt. Ook in deze groep kan nog van alles gebeuren, waarbij iedereen natuurlijk hoopt op een ontknoping als die in de groep van Argentinië en Polen. Hiervoor dient Kameroen echter wel van Brazilië te winnen. Een schier onmogelijke opgave voor de ploeg van Rigobert Song, die André Onana deze week zijn biezen zag pakken. Waarschijnlijk zal de beslissing daarom vallen in de wedstrijden tussen de Zwitsers en de Serviërs. Hierin hebben de Zwitsers momenteel de beste papieren. Wie plaatst zich samen met De Goddelijke Kanaries voor de achtste finale?

Kameroen - Brazilië

Eén van de ploegen die tot nu toe het meest indruk maakt is Brazilië. Dit viel tegen de Zwitsers nog enigszins tegen, maar vooral in de tweede helft tegen Servië werd duidelijk waartoe de Brazilianen in staat zijn. Kameroen kwam bijzonder knap terug tegen Servië, door een 3-1 achterstand om te buigen in een 3-3 gelijkspel. Hierdoor hebben de Afrikanen bij winst nog altijd kans op een plek bij de laatste 16. Wij verwachten echter dat dit bijzonder lastig gaat worden, aangezien met name de aanvallende kwaliteiten van Brazilië van ongekende hoogte zijn.

Brazilië wint zonder tegendoelpunt

Brazilië hoefde dit toernooi nog geen enkel tegendoelpunt te incasseren. Niet gek als je naar de fantastische verdediging kijkt. Een verdediging die waarschijnlijk nog een paar wedstrijden kan genieten van de aanwezigheid van Thiago Silva. Het is waarschijnlijk het laatste grote toernooi voor de verdediger van Chelsea. We kunnen niet anders stellen dan dat dit tot nu toe prima gaat. Hij is dan ook een van de redenen dat wij verwachten dat Brazilië vanavond opnieuw de nul gaat houden. Wij verwachten dat Brazilië, net als tegen Zwitserland en Servië, wint zonder een tegendoelpunt te incasseren. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,30 op.

Meer dan 1,5 schoten - Casemiro

Wij verwachten dat Brazilië veruit de overhand heeft vanavond. Een van de sterkhouders van de Zuid-Amerikanen is Casemiro. De middenvelder van Manchester United kent tot nu toe een prima WK en beloonde zijn sterke spel afgelopen week met de enige treffer in de wedstrijd tegen Zwitserland. Tegen zowel Servië als Zwitserland loste de ijzersterke voetballer daarbij respectievelijk 2 en 3 schoten af. Wij denken dat hij ook tegen het op papier veel minder sterke Kameroen gaat doen. Meer dan 1,5 schoten van Casemiro levert je bij Unibet een quotering op van 2,50.

Servië - Zwitserland

De waarschijnlijk meest interessante wedstrijd van deze avond gaat tussen Servië en Zwitserland. Voorafgaand aan het toernooi werd verwacht dat deze twee landen samen met Brazilië zouden gaan uitmaken wie er naar de knock-out fase van het toernooi gaat. Het verhaal is duidelijk. Zwitserland heeft hoogstwaarschijnlijk genoeg aan een gelijkspel, terwijl Servië per se moet winnen. Daarbij zijn beide landen afhankelijk van Kameroen. Echter is de kans, zoals eerder vermeld, bijzonder groot dat Kameroen vanavond met lege handen staat.

Minder dan 2,5 doelpunten

Servië liet tegen Kameroen zien sterk te zijn in aanvallend opzicht, terwijl het achterin toch zeer kwetsbaar oogt. Zwitserland staat bekend om z’n degelijkheid en zal vanavond ongetwijfeld alles dicht willen houden. Beide wedstrijden van de zuinige Zwitsers leverden tot nu toe steeds 1 doelpunt op. Uitslagen die de Zwitsers op het lijf zijn geschreven. Kan Servië de Zwitserse muur trotseren? En kan Zwitserland in aanvallend opzicht iets uitrichten? Wij denken dat het lang 0-0 blijft met bijzonder veel spanning. Met als gevolg een uiteindelijke uitslag met minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,90 op.

Assist - Dusan Tadic

Één van de meest opvallende spelers van Servië is Dusan Tadic. De aanvoerder van Ajax kent en iets minder goed jaar, maar leverde dit jaar toch al weer een groot aantal assists af. Zo ook in de wedstrijd tegen Kameroen. Bijkomend voordeel is dat de Serviër alle vrije trappen en corners neemt. Hierdoor is de kans op een beslissende voorzet al snel wat groter. Wij verwachten dat hij vanavond een assist gaat geven in de wedstrijd tegen Zwitserland. Dit levert je bij Circus een mooie quotering van 4,00 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën