Dag 14 - Argentinië-Australië

Dag 14 - Argentinië-Australië

03-12-2022

De achtste finales gaan vandaag beginnen en eerder vandaag keken wij al vooruit de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Wij delen per wedstrijd een artikel met de laatste informatie en uiteraard drie verschillende wedtips. Hierdoor heb jij inspiratie voor het vullen van jouw betslip. Houd daarbij ook het Boosted Odds overzicht in de gaten, zodat je maximaal kunt profiteren van de bookmakers. Door middel van deze boosted odds pak jij verhoogde quoteringen wanneer jij je aanmeldt bij een nieuwe bookmaker of wanneer je al bij deze bookmaker speelt. 

Argentinië - Australië 

De tweede achtste finale die we gaan uitlichten is die tussen Argentinië en Australië, een wedstrijd die vooraf maar weinig mensen hadden voorspeld. Australië werd toch gezien als de minste van de ploegen uit groep D. Echter waren zij zowel Denemarken als Tunesië de baas. Hierdoor mogen de Ozzies zich voor het eerst in zeer lange tijd weer eens opmaken voor de knock-outfase op een WK. Maar goed, dan tref je Messi.

De matige vorm bij Argentinië

Argentinië begon het toernooi bijzonder matig. De ploeg van bondscoach Lionel Scaloni verloor zeer verrassend van Saoedi Arabië, waarna het alle hens aan dek was bij Albicelestes. Vervolgens wonnen de Argentijnen wel overtuigend van Mexico en Polen, waardoor de eerste plek in de poule alsnog werd binnengehaald. Toch is de grote vorm nog altijd afwezig en lijken ze het toch te moeten hebben van opvliegingen van Lionel Messi. Al miste de superster van PSG zowaar een penalty tegen Polen. 

De verrassing van groep D

Australië kwam voorafgaand aan het toernooi vooral in het nieuws door sterke uitspraken jegens de gang van zaken in Qatar. Als een van de weinige landen zeiden zij wel waar het op stond. Echter verwachtte niemand verder iets van de boys uit Down Under op voetbalgebied. Ze verloren de eerste wedstrijd met 4-1 van Frankrijk, waarna vervolgens bijzonder knap met 1-0 van zowel Tunesië als Denemarken werd gewonnen. Zo slecht zijn ze dus niet! Kan de ploeg van Graham Arnold nogmaals verrassen? Of dendert Argentinië door naar de kwartfinale, waar men mogelijk het Nederlands Elftal treft?

Argentinië wint zonder tegendoelpunt

Waar Argentinië de eerste wedstrijd enigszins schutterde in de achterhoede laten ze de afgelopen twee wedstrijden zien dat ze het achterin wel op orde hebben. Onder aanvoering van Nicolas Otamendi wordt weinig weggegeven. Australië scoorde dit toernooi dan wel elke wedstrijd, het is ook niet zo dat ze de kansen aan elkaar weten te rijgen. Gezien het feit dat Argentinië de absolute favoriet is en volgens ons ook ‘gewoon’ gaat winnen, verwachten wij dat Australië niet op het scorebord komt. Winst voor Argentinië zonder tegendoelpunt levert je bij bet365 een quotering van 1,61 op. ​

Meer dan 1,5 schoten op doel - Julian Alvarez

Een opvallende verschijning in de basis van Argentinië is Manchester City aanvaller Julian Alvarez. De jonge spits doet het echter behoorlijk goed en wist het net te vinden tegen Polen. Daarbij was hij veelvuldig betrokken bij gevaar en lost hij in totaal 6 schoten, waar 3 op doel. Wij verwachten dat hij daarom ook tegen Australië, waarin Argentinië ongetwijfeld dominant gaat zijn, weer voor het nodige gevaar gaat zorgen. Wij gaan daarom voor meer dan 1,5 schoten op doel voor Julian Alvarez. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,55 op. 

Meer dan 0,5 schoten op doel - Mitchell Duke

Tot nu toe weet Australië tegen elke ploeg iets te creëren. Niet voor niets scoorden zij in elke wedstrijd. Ondanks dat wij verwachten dat de Socceroos niet gaan scoren, verwachten wij dat zij in de omschakeling heus wel kansen gaan krijgen. Hierbij zijn veel ogen gericht op Mitchell Duke, de aanvaller van Fagiano Okayama FC uit de 2e divisie van Japan. De afgelopen twee potjes schoot hij telkens 2 keer op doel, waardoor wij verwachten dat hij dit vanavond minimaal 1 keer herhaalt. Meer dan 0,5 schoten op doel door Mitchell Duke levert je bij Unibet een quotering op van 2,16.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën