Dag 14 - Nederland-Verenigde Staten

Dag 14 - Nederland-Verenigde Staten

03-12-2022

De achtste finale is aangebroken en we trappen vandaag meteen af met het Nederlands Elftal van Louis van Gaal. Na een moeizame groepsfase plaatste Nederland zich als groepswinnaar voor de laatste 16, waarin het zich gaat opmaken voor de wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De VS werd tweede in de poule van Engeland, aangezien zij de laatste wedstrijd met 1-0 van Iran wisten te winnen. Nederland is het aan z’n stand verplicht de wedstrijd van vandaag te winnen. Echter hebben we allemaal nog de wedstrijd tegen Tsjechië op het EK 2021 op ons netvlies. Gaat Oranje door naar de kwartfinale?

Pak €250 als Nederland wint

Zoals wel vaker tijdens de wedstrijden van Nederland kijken we eerst naar het aanbod voor nieuwe spelers. De bookmakers stunten bij dit soort wedstrijden met extreme boosts voor nieuwe spelers en dus ben je een beetje gek als je daar niet van profiteert. Zo kun je maar liefst €250 pakken als Nederland vandaag wint met een inzet van maar €4. Het enige wat je moet doen is bij een aantal bookmakers een account aanmaken en de boost claimen. Makkelijk verdiend toch? Check dit artikel waar alles in een overzicht staat uitgelegd!

Nederland - Verenigde Staten

Nederland en de Verenigde Staten speelden in het verleden 5 keer eerder tegen elkaar, waarin Nederland 4 keer wist te winnen. De andere wedstrijd, een vriendschappelijke interland in 2015 werd gewonnen door Team USA. De ploeg van aanvoerder Virgil van Dijk oogt dit toernooi nog niet al te best. Daarom moet er ook echt wat veranderen om een vroege uitschakeling te voorkomen. Echter stelde de nummer 4 van Nederland het land al gerust door te stellen dat het nu voor het ‘echie’ gaat.

Doet Christian Pulisic mee?

De Verenigde Staten zijn vooral afhankelijk van hun beste speler. Christian Pulisic. De aanvaller van Chelsea raakte tegen Iran geblesseerd aan een buikspier, waardoor het meespelen van de vedette van de Amerikanen nog enigszins onduidelijk is. Maakt Nederland de favorietenrol waar? Laten we het in godsnaam hopen! Wij hebben hieronder alvast drie wedtips voor jou.

Winst Nederland

Heel de wereld ziet Nederland vandaag de grote favoriet is. Ze hebben simpelweg betere spelers in de vorm van Frenkie de Jong, Virgil van Dijk en Memphis Depay. We weten echter allemaal dat dit lang niet alles zegt en dat het uiteindelijk voornamelijk om de teamprestatie gaat. Toch hebben wij vertrouwen in het feit dat Nederland in het toernooi moet groeien en dat vooral Memphis Depay steeds wat beter gaat spelen. Wij denken daarom dat Nederland vandaag wint en doorstoot naar de kwartfinale. Winst voor Nederland levert je bij Unibet een quotering van 2,05 op.

Doelpunt Cody Gakpo

Dé man van Oranje tot nu toe is PSV-aanvaller Cody Gakpo. Als eerste Nederlandse speler in de geschiedenis wist hij in elke groepswedstrijd op het WK te scoren. Een prestatie van wereldformaat. De topclubs staan werkelijk waar in de rij voor de nuchtere Brabander, waardoor de Eindhovenaren ongetwijfeld een gigantisch bedrag gaan binnenhalen voor de aanvaller. Wij tipte al twee keer eerder een doelpunt van Gakpo, beide keren kwam het uit. Reden genoeg hier vanavond weer volle bak voor te gaan en in te zetten op minimaal één doelpunt van Cody Gakpo. Dit levert je bij bet365 een quotering van 4,33 op. Een bizar hoge quotering, toch?

Ben je nou helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Cody Gakpo? Bij Circus krijg je een quotering van 25,00 als je denkt dat Gakpo 2 of meer doelpunten gaat maken. De normale quotering is 12,50, dus er is sprake van een 100% boost! Check alle boosted odds van alle bookmakers op onze speciale boosted odds pagina!

Minder dan 0,5 doelpunten - Verenigde Staten

Toegegeven, wij zijn Nederlands en inderdaad kijken we daarom wellicht door een oranje bril. Toch liegen de feiten niet en zien we dat de Verenigde Staten in de laatste 6 wedstrijden maar 3 keer wisten te scoren. Zowel tegen Japan, Saoedi Arabië en Engeland lukte het de ploeg van Gregg Berhalter niet het net te laten bollen. Nederland hield in 4 van de laatste 5 wedstrijden de ‘0’, waardoor wij gaan inzetten op minder dan 0,5 doelpunten voor de Verenigde Staten. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 2,35 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën