Dag 18 - Nederland-Argentinië

Dag 18 - Nederland-Argentinië

09-12-2022

Vrijdag 9 december, 20.00 uur Nederlandse tijd. Het moment waarop we met z’n allen al de hele week naar uitkijken. Vanavond neemt de ploeg van Louis van Gaal het op tegen Argentinië. En dat in de kwartfinale van het grootste voetbaltoernooi ter wereld. Wij staan enorm te popelen en kunnen niet wachten totdat de wedstrijd begint. Gaat Nederland een plekje bij de laatste vier bemachtigen? Of zit het Argentinië van Leo Messi de Nederlanders net als in 2014 opnieuw dwars? Wij bereiden je voor op de wedstrijden en geven je drie wedtips.

Een quotering van 50,00 bij een doelpunt voor Nederland

Natuurlijk hopen we met z’n allen dat Nederland vanavond gaat winnen van Argentinië. Die kans is zeker aanwezig, gezien het feit dat Oranje ‘gewoon’ prima presteert en de overwinningen aan elkaar rijgt. Ook jij kunt hier van profiteren. Veel bookmakers hebben speciale boosted odds voor nieuwe spelers tot maar liefst 100x je inzet en wij hebben dit even een overzicht voor jou samengesteld. Check dit artikel, claim jouw odds boosts en pak een mooi extra'tje mee voor het weekend!

Nederland nog altijd ongeslagen

Sinds bondscoach Louis van Gaal voor de 3e keer de grote baas van Oranje is, verloor Nederland nog geen enkele keer. Dit betekent dat Oranje al 19 wedstrijden op rij niet heeft verloren. Een bijzondere prestatie die tevens aangeeft dat het achterin wel goed zit. Uiteraard gebeurt dit onder leiding van aanvoerder Virgil van Dijk, de verdediger van Liverpool die de boel duidelijk onder controle heeft. Dit zijn tevens de wedstrijden waarin alle ruim 17 miljoen bondscoaches hoge verwachtingen hebben van Frenkie de Jong en Memphis Depay. Kunnen deze drie wereldsterren Nederland bij de hand nemen? Of is het opnieuw de wedstrijd van ‘wingbacks’ Denzel Dumfries en Daley Blind?

Het laatste WK van Messi

Bij Argentinië draait het als vanouds om Lionel Messi. Vanzelfsprekend wordt dit tegengesproken door de meeste Nederlandse voetballers. Echter weten we allemaal dat de Argentijnen een stuk minder zijn zonder de geniale ingevingen van de steraanvaller van PSG. Uiteraard lopen er nog een aantal absolute topspelers bij Albicelestes. Wat te denken van Angel Di Maria, Nicolas Otamendi en natuurlijk Lisandro Martinez? Argentinië is dit WK overigens allesbehalve overtuigend, waardoor dit een uitgelezen moment lijkt voor Nederland om revanche te nemen op de wedstrijd van 8 jaar geleden.

Asian Handicap +0,5 - Nederland

Wij hebben vertrouwen in Louis van Gaal en zijn mannen. Niet voor niets zijn ze al zolang ongeslagen. Om die reden verwachten wij dat Nederland binnen de 90 minuten absoluut niet gaat verliezen en er minimaal een gelijkspel of overwinning uit sleept. Hierin lijkt voor ons een Asian Handicap +0,5 voor Nederland de meest logische keuze. Dit is hetzelfde als een dubbele kans voor Nederland. Een Asian Handicap +0,5 voor Nederland levert je bij Unibet een quotering van 1,72 op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Memphis Depay

De gevaarlijkste aanvaller van Nederland is uiteraard Memphis Depay. Absoluut niet om Cody Gakpo tekort te doen, maar de aanvaller van FC Barcelona is er eentje die je geen moment uit het oog moet verliezen. Zeker omdat hij vanuit het niets iets kan creëren. Tegen de Verenigde Staten zagen we weer vlagen van zijn oude klasse. Dit leidde onder andere tot een doelpunt. In totaal loste hij die wedstrijden 4 schoten, waarvan er drie op doel belandde. Dit toont aan dat zijn vizier weer op scherp staat. Wij gaan er vanuit dat hij zo scherp als een mes is en tegen Argentinië in totaal meer dan 1,5 schoten op doel gaat lossen. Dit levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op.

Meer dan 4,5 schoten op doel - Argentinië

Volgens de statistieken loste Nederland dit WK tot nu toe 27 schoten op doel. Hiermee staat de ploeg van Lionel Scaloni op een 2e positie achter Brazilië. Met 27 schoten op doel in 4 wedstrijden leidt volgens onze berekeningen tot een gemiddelde van 6,75 per wedstrijd. Na grondig onderzoek blijkt dat de Argentijnen in 3 van de 4 wedstrijden meer dan 4,5 schoten wisten te lossen. Alleen tegen de Mexicanen was het lastig en kwamen ze niet verder dan 3.

Wij verwachten dat Nederland opnieuw enigszins gaat inzakken, wat zomaar kan leiden tot de nodige pogingen van afstand van Argentinië. Gelukkig hebben we Andries Noppert om ze tegen te houden, maar wel verwachten wij dat Argentinië net als in 75% van de wedstrijd en op dit WK meer dan 4,5 schoten op doel gaat lossen. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,25 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën