Dag 2 - Nederland tegen Senegal

Dag 2 - Nederland tegen Senegal

21-11-2022

Vandaag om 17.00 uur gaat het gebeuren. Oranje begint aan het WK in Qatar! De weg naar de eindoverwinning is volgens bondscoach Louis van Gaal ingeslagen. De rest van het land is nog altijd iets minder positief, maar wel moet gezegd worden dat de excentrieke trainer toch weer iets teweeg brengt. Vandaag nemen ‘wij’ het op tegen het sterke Senegal, de kampioen van Afrika. Begint Nederland met de 3 punten? Of laat de ploeg van aanvoerder Virgil van Dijk zich lelijk verrassen? Wij vertellen je alles over deze wedstrijd en geven je drie wedtips.

Pak €150 met €7 inzet

De bookmakers proberen zoveel mogelijk nieuwe spelers binnen te halen en ze stunten met allerlei acties. In dit artikel hebben wij een overzicht gemaakt van deze acties en laten we zien hoe jij met een inzet van €7 maar liefst €150 kunt pakken! Laat deze kans niet liggen!

Senegal - Nederland

Sinds een paar dagen begint bij ons het Oranje gevoel echt te leven. Natuurlijk voelt het anders dan bij eerdere WK’s, maar het toernooi gaat toch door. Dus waarom zouden we niet ouderwets gaan genieten van de spanning rondom de wedstrijden van het Nederlands Elftal? In een poule met Senegal, Qatar en Ecuador is Oranje uiteraard verplicht door te gaan, waarna de weg naar de kwartfinale wellicht ook open ligt. Toch kan je op een WK niemand onderschatten. En zeker Afrikaans kampioen Senegal niet.

Een Senegal zonder Sadio Mané

Wel heeft Senegal een flink klap gekregen met het wegvallen van absolute sterspeler Sadio Mané. De aanvaller van Bayern München, die zijn rijkdom met het gehele land deelt, liep in de laatste competitiewedstrijd van Der Rekordmeister een nare knieblessure op en moet het toernooi aan zich voorbij laten gaan. Een vreselijke gevoel voor de spits en een absolute aderlating voor de ploeg van bondscoach en oud-international Aliou Cissé.

De wedtips voor Nederland

Wij hebben het Nederlands elftal nog eens goed onder de loep genomen. Daarbij zijn we uiteraard zeker afhankelijk van de keuzes van ome Louis. Want staat Vincent Janssen in de spits? Of verschijnt topscorer Memphis Depay toch ineens in de basis? We geven je hieronder 3 tips.

Meer dan 62,5 passes - Frenkie de Jong

Frenkie de Jong is misschien wel de allerbeste speler van het Nederlands Elftal. Daarbij hebben we de mazzel dat de ex-Ajacied de laatste weken in bloedvorm verkeert in Barcelona. Uiteraard staat hij vandaag in de basis en zien wij weer een grote rol weggelegd voor de bescheiden blonde knul uit Arkel. Wij zien hem absoluut meer dan 62,5 passes geven. Een lijn die hij de afgelopen weken bij Barcelona telkens ruimschoots heeft gehaald. Ook in de kwalificatiereeks voor het WK haalde De Jong deze lijn in elke wedstrijd dat hij de 90 minuten volmaakte. De bookmakers verwachten meer dan 60% balbezit voor het Nederlands Elftal, dus deze weddenschap is heel interessant. Meer dan 62,5 passes voor Frenkie de Jong tegen Senegal levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Meer dan 0,5 Schoten op doel - Denzel Dumfries

Heel Nederland loopt al een aantal jaar weg met Denzel Dumfries. De wingback van Inter Milan is niet meer weg te denken uit het Nederlands Elftal en imponeert bijna elke interland weer met zijn drive naar voren. Sterker nog, de verdediger komt bijna elke wedstrijd wel in kansrijke positie voor een doelpunt. Wij gaan er vanuit dat hij het ook op dit WK weer gaat laten zien en dat hij tegen Senegal meer dan 0,5 keer op doel schiet. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,65 op.

Schot op doel van een willekeurige vervanger

Tijdens elke wedstrijd wordt er weer voldoende gewisseld. Zo zal bij Nederland een spelers als Luuk de Jong of Wout Weghorst absoluut staan te popelen om belangrijk te zijn. Daarbij is de kans aannemelijk dat Memphis Depay vandaag gaat invallen. We weten van de FC Barcelona-speler dat hij het veelal vanuit allerlei hoeken en standen probeert. Wij verwachten dan ook dat er vanavond minimaal één schot op doel wordt gelost door een speler die invalt. Of dit nu eventueel Memphis Depay is, maakt niet uit. De quotering hiervoor ligt bij Unibet op 1,72.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën