Dag 21 - Frankrijk-Marokko

Dag 21 - Frankrijk-Marokko

14-12-2022

Gaat Marokko de finale van het WK halen? Dat is de grote vraag die een groot deel van de wereld zich vandaag zal afvragen. Niet om het een of ander, maar ergens lijkt het alsof veel mensen het niet Frankrijk, maar juist Marokko gunnen de eindstrijd te behalen. Marokko wist eerder te stunten door zowel België, Portugal en Spanje naar huis te sturen. Lukt het de Noord-Afrikanen ook om regerend wereldkampioen Frankrijk huiswaarts te sturen? Na vanavond weten we meer. Wij bereiden je voor op de halve finale tussen Frankrijk en Marokko en geven je een paar mooie wedtips.

100x je inzet als Marokko naar de finale gaat

Nadat de bookmakers massaal nieuwe spelers binnen hebben gehaald met boosts op het Nederlands Elftal, is het nu de beurt aan Marokko. En dat is natuurlijk logisch! Voor jou, als liefhebber van wedden op sport, een perfecte mogelijkheid om te profiteren en wat extra's te pakken. Bij Unibet krijg je namelijk 100x je inzet als Marokko de finale haalt en bij Jack's krijg je 50x je inzet als Marokko een doelpunt weet te maken. Dat kun je niet laten liggen, toch? In dit artikel hebben we alle aanbiedingen in een overzicht gezet.

Frankrijk, de regerend wereldkampioen

Vier jaar geleden werd Frankrijk wereldkampioen in eigen land. Ze waren met 4-2 te sterk voor Kroatië. Dit jaar lijkt Les Bleus opnieuw de grote favoriet de finale van het grootste voetbaltoernooi ter wereld te gaan behalen. Hoe goed Marokko ook presteert, Frankrijk is toch net weer andere koek dan de eerder uitgeschakelde ploegen. Zeker met een Olivier Giroud in bloedvorm en de altijd sterk presterende Kylian Mbappe. Flikt Frankrijk het weer?

Marokko, de verrassing van het toernooi

Elk WK is er wel een verrassing waar de gehele wereld sympathie voor krijgt. Dit jaar is het de beurt aan het Marokko van bondscoach Regragui. Het was al knap dat zij de poule doorkwamen. Dit werd echter nog knapper na het uitschakelen van landen als Spanje en Portugal, toch stiekem twee outsiders voor de wereldtitel. Het blijkt maar weer dat een gesloten verdediging en ijzersterke keeper een hoop kunnen bieden. Kan Marokko ook vandaag tot grote hoogte stijgen?

Minder dan 1,5 doelpunten - Frankrijk

Als we naar de wedstrijden van Marokko kijken, dan zien we dat zij bijzonder weinig tegengoals krijgen. In vijf wedstrijden op dit WK lukte het alleen Canada om doelman Bounou te passeren. Dit betekent dat Marokko zowel tegen Canada, Kroatië, Spanje en Portugal de ‘0’ wist te houden. Dit geeft ons reden genoeg te verwachten dat ook Frankrijk het moeilijk gaat krijgen om tot scoren te komen. Wij gaan daarom voor minder dan 1,5 doelpunten van de Fransen. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,93 op.

Doelpunt Olivier Giroud

Als er een Fransman dit WK laat zien dat hij van onschatbare waarde is, dan is het wel AC Milan spits Olivier Giroud. Soms zie je hem de hele wedstrijd niet, waarna hij uit het niets toeslaat. Zie de wedstrijd tegen Engeland. Wij verwachten dat de succesvolle spits nog eenmaal alle kritische monden snoert en ook tegen Marokko gaat scoren. Een doelpunt van Olivier Giroud levert je bij bet365 een quotering van 2,87 op.

Meer dan 2,5 schoten op doel - Marokko

Marokko presteerde dit WK zoals gezegd erg sterk tegen grote landen. Niet voor niets werden Cristiano Ronaldo, Pepe, Gavi en Pedri uitgeschakeld door de ploeg van onder andere Hakim Ziyech. Tegen beide landen wisten de Marokkanen overigens drie keer op doel te schieten. Wij verwachten dat dit ze ook tegen Frankrijk gaat lukken. Meer dan 2,5 schoten op doel van Marokko levert je bij Jack’s een quotering van 1,97 op.

Jack's Special - 75% boost

Jack's Casino & Sports heeft dagelijks mooie boosteds op verschillende weddenschappen. In ons overzicht staan alle boosted odds van alle bookmakers voor jou uitgeschreven. Vandaag heeft Jack's een prachtige boost van maar liefst 75% op Frankrijk-Marokko en die kun je niet laten liggen. De weddenschap is als volgt: Frankrijk wint en meer dan 8,5 schoten op doel in de wedstrijd. De normale quotering is 2,85, maar bij Jack's speel je hem voor een quotering van 5,00!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën