Dag 3 - ARG-SAU & DEN-TUN

Dag 3 - ARG-SAU & DEN-TUN

21-11-2022

Op dag 3 van het WK zien we misschien wel de beste voetballer aller tijden in actie. We hebben het natuurlijk over Lionel Messi, de superster van Argentinië. Hij neemt het met zijn landgenoten op tegen Saoedi Arabië. Vervolgens wordt er om 14.00 afgetrapt in Ar-Rayyan waar Denemarken het in groep D opneemt tegen Tunesië. Wij bereiden je voor op deze eerste twee wedstrijden en komen later met een voorbeschouwing op Mexico - Polen en Frankrijk - Australië. Uiteraard zijn alle wedstrijden voorzien van twee wedtips.

Argentinië - Saoedi Arabië

We beginnen uiteraard met de eerste wedstrijd van vandaag. Die gaat tussen één van de titelfavorieten, Argentinië en Saoedi Arabië, een land waar we niet al te veel van mogen verwachten. Bij Argentinië namen de zorgen omtrent Leo Messi de laatste dagen enigszins toe, aangezien hij wat trainingen aan zich voorbij liet gaat. Dit is echter niets nieuws, waardoor de verwachting is dat hij gewoon in de basis zal staan. Dit zou wellicht samengaan met twee oud-Ajacieden in de vorm van Lisandro Martinez en Nico Tagliafico. Beide verdedigers staan er goed op bij bondscoach Lionel Scaloni. Gaan we deze twee spelers vol grinta vandaag in actie zien?

Meer dan 2,5 doelpunten - Argentinië

Argentinië zit er bijzonder lekker in de laatste tijd. De laatste 5 interlands werden allen met minimaal 3 goals verschil gewonnen, waarbij er geen enkel doelpunt is doorgelaten. Wij verwachten daarom dat Argentinië ook vandaag meer dan 2,5 doelpunten gaat maken. Zeker als Lionel Messi zo scherp is als hij dit seizoen al vaak heeft laten zien. Meer dan 2,5 doelpunten voor Argentinië levert jebij Jack’s een quotering van 1,97 op.

Doelpunt Angel Di Maria

Naast Lionel Messi kent Albicelestes nog een aantal spelers van wereldformaat. Wat te denken van Angel Di Maria, de buitenspeler van Juventus die zijn laatste grote toernooi gaat spelen. Afgelopen week hervond de oud-spelers van Real Madrid, Manchester United en Paris-SG zijn vorm en maakte hij zomaar 2 goals in de met 5-0 gewonnen wedstrijden tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Wij verwachten dat hij vanavond zijn vorm doorzet en een doelpunt maakt tegen de Saoedi’s. Een doelpunt van Angel di Maria levert je bij bet365 een quotering van 4,00 op.

Denemarken - Tunesië

De tweede wedstrijd van vandaag is er eentje uit groep D: Denemarken - Tunesië. De Denen zijn toch ergens een soort vreemde outsider in het toernooi, aangezien zij een denderend EK draaiden en eerder dit jaar sterker waren dan Frankrijk. De grote vraag is of zij dat dit WK ook weer kunnen opbrengen. Daarbij is het natuurlijk bijzonder om te vermelden dat Christian Eriksen weer van de partij is op een groot toernooi. Tegenstander Tunesië was in de laatste kwalificatieronde voor het WK te sterk voor Mali, waardoor het land van voormalig top rechtsback Hatem Trabelsi het vandaag op het allerhoogste niveau mag laten zien.

Meer dan 0,5 Schoten op doel - Christian Eriksen

Zoals in de inleiding al genoemd is, zullen veel ogen gericht zijn op Christian Eriksen. Hij is de beste speler van de Denen en wij verwachten dan ook dat hij met enige regelmaat rondom de vijandelijke 16 te zien zal zijn. Aangezien hij ook de vrije trappen neemt en niet vies van een afstandschot is, verwachten wij dat hij minimaal 1 schot op doel gaat leveren. Meer dan 0,5 schoten op doel voor Christian Eriksen levert je bij Circus een quotering van 1,66 op.

Beide team scoren - JA

Ondanks dat Denemarken vandaag de grote favoriet is, zien we dat Tunesië absoluut geen team uit de kelderklasse is. Oké, ze verloren met 5-1 van Brazilië. Wel wonnen ze eerder dit jaar eenvoudig van Chili en Japan, toch twee gerenommeerde landen. Daarbij kwamen scoorden zij in de laatste 4 wedstrijden telkens. Daarbij wist Denemarken in de laatste 8 interlands maar 2 keer de 0 te houden. Wij verwachten daarom dat beide ploegen vandaag op het scorebord gaat komen. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,37 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën