Dag 3 - Mexico-Polen & FRA-AUS

Dag 3 - Mexico-Polen & FRA-AUS

22-11-2022

We gaan snel verder met deel 2 van de preview van deze 3e WK-dag. Het eerste deel van vandaag kun je hier teruglezen!  Er staan buiten Argentinië-Saoedi Arabië en Denemarken-Tunesië namelijk nog twee potjes in groep C en D op het programma. Zo nemen de Mexicanen het op tegen Polen en nemen de Ozzies uit Australië het op tegen regerend wereldkampioen Frankrijk. Dit betekent dat we in de vorm van Robert Lewandowski en Kylian Mbappé twee van de beste aanvallers ter wereld in actie gaan zien komen. Al hadden wij graag gezien dat de beste speler van het jaar 2022, Karim Benzema, hier ook bij zou zijn. Een blessure gooide echter roet in het eten voor de wereldspits. Toch gaan wij vrolijk door met het uitdelen van wedtips!

Mexico - Polen

We beginnen met het treffen tussen Mexico en Polen, twee landen die qua cultuur niet verder uit elkaar kunnen staan. Toch nemen beide landen het vanavond tegen elkaar op in de voor hun eerste wedstrijd op dit WK. Als we de FIFA ranglijst moeten geloven, dan is Mexico de favoriet. Zij staan namelijk 13e, terwijl Polen terug te vinden is op een 26e plaats. Beide ploegen weten ongetwijfeld dat deze wedstrijd wellicht de meest belangrijke is, aangezien de kans groot is dat het sterke Argentinië de poule gaat winnen. Kan Robert Lewandowski zijn ploeg vanavond bij de hand nemen? Of heeft het sterke collectief van de Mexicanen de overhand?

Winst Mexico

Wij hebben onlangs de wedstrijd van Nederland tegen Polen eens goed bekeken. Daarin viel het ons op dat Polen werkelijk waar niets te vertellen had. Natuurlijk hebben ze Piotr Zielinski en uiteraard Lewandowski, maar toch was het verre van overtuigend. Wij hebben daarom veel meer vertrouwen in een overwinning voor Mexico, het land van bondscoach Gerardo Martino. Mexico is toch een aardige toernooiploeg, waarbij zij geen van de laatste 3 onderlinge potjes verloren. Een overwinning voor Mexico levert je bij Circus een quotering van 2,50 op. Niet slecht toch?

Meer dan 1,5 schoten op doel - Robert Lewandowski

Natuurlijk zijn de meeste ogen deze wedstrijd gericht op Robert Lewandowski. De topaanvaller van FC Barcelona kent een waanzinnig seizoen en weet bijna elke wedstrijd het net te vinden. En dan benoemen we niet eens de kansen van hem die er niet in gaan. Wij verwachten dat hij ook vandaag weer de nodige actie gaat ondernemen en meermaals in scoringspositie zal komen. Daarom gaan wij voor meer dan 1,5 schoten op doel van Robert Lewandowski. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering voor 2,25 op.

Frankrijk - Australië

De laatste wedstrijd van deze dinsdagavond is die tussen Frankrijk en Australië. Frankrijk is de regerend wereldkampioen, aangezien zij 4,5 jaar geleden met 4-2 te sterk waren voor Kroatië. Australië, de ploeg van voormalig NAC-trainer Graham Arnold, is via een flinke omweg op het WK terecht gekomen. Toch is de aanwezigheid van de Australiërs altijd leuk. Zeker omdat diverse Australiërs zich voorafgaand aan het toernooi zeer sterk uitspraken tegen bepaalde zaken in Qatar. Wij weten net als iedereen dat Frankrijk vanavond de grote favoriet is. Maar weten ze voor het eerst in 2022 weer eens in vorm te raken?

Minder dan 2,5 doelpunten

4 jaar geleden speelden beide ploegen ook tegen elkaar in de poule, waarbij de Fransen met 2-1 wonnen. Een enigszins knappe prestatie van het team uit Down Under, aangezien Frankrijk pas in de slotfase langszij kwam. Als we kijken naar de recente vorm van Frankrijk, dan zien we dat ze moeite hebben met scoren. Zo scoorden Les Bleus maar 5 keer in de laatste 6 wedstrijden. We denken wel dat de verdediging de Australische aanvallers kan stoppen, maar verwachten niet dat ze zelf veel scoren. Dit zorgt bij ons tot de verwachting van minder dan 2,5 doelpunten. Een lijn die de Australiërs in de laatste 3 wedstrijden ook niet wisten te halen. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,08 op.​

Meer dan 1,5 schoten op doel - Kylian Mbappe

Waar iedereen bij Mexico - Polen naar Lewandowski kijkt, zal dat bij Frankrijk ongetwijfeld gelden voor Kylian Mbappe. De Franse aanvaller verkeert in topvorm en is dit seizoen ongenaakbaar bij Paris-SG. Ook bij de nationale ploeg is de aanvaller nog altijd betrokken bij veruit het meeste gevaar. Frankrijk zal vanavond ongetwijfeld veelvuldig aan aanvallen toe komen, waardoor wij meer dan 1,5 schoten op doel verwachten van de Franse superspits. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,80 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën