Dag 4 - MAR-KRO & DUI-JAP

Dag 4 - MAR-KRO & DUI-JAP

22-11-2022

We richten ons alweer op dag 4 van het WK, de dag waarop zowel onze Ooster- als Zuiderburen aan de beurt zijn. Het is tijd voor de groepen E en F, waarin we onder andere België, Duitsland, Spanje en Kroatië in actie gaan zien komen. Dat betekent dat we ook op deze dag weer een aantal geweldige voetballers in actie gaan zien komen. Wat te denken van Kevin de Bruyne, Pedri, Leroy Sané en Luka Modric? Wij hebben er weer veel zin en ploffen lekker de hele dag neer in onze hoekbank. Maar niet voordat wij je middels de 2 artikelen van vandaag de nodige wedtips hebben gegeven.

Boosted Odds bij de bookmakers

Elke bookmaker probeert zich op dit moment te onderscheiden met verschillende boosted odds. Niet alleen voor nieuwe spelers, maar ook spelers die al een account hebben kunnen profiteren van verschillende verhoogde quoteringen. Speciaal daarvoor hebben wij een overzicht gemaakt waar dagelijks alle boosted odds van de bookmakers worden verzameld. Zo kun je in één oogopslag value spotten en meteen profiteren! Check alle boosted odds op deze pagina en profiteer van deze cadeautjes.

Marokko - Kroatië

Eén van de mooiste wedstrijd van woensdag gaat misschien wel tussen Marokko en Kroatië. Daarbij zijn de Nederlandse ogen hoogstwaarschijnlijk het meest gericht op Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. De spelers van respectievelijk Chelsea en Bayern München kenden een rommelige periode bij de nationale ploeg van Marokko, maar zijn onder de nieuwe bondscoach gewoon weer van de partij. Marokko neemt het op tegen Kroatië, de WK-finalist van 4 jaar geleden. Kan Marokko het nu wel een keer laten zien op een eindtoernooi? Aan de selectie zal het in ieder geval niet liggen!

Beide teams scoren - JA

Wij verwachten dat Kroatië op papier de favoriet is, maar dat Marokko er toch erg dichtbij zit. Ze kenden een aardige generale door vorige week met 3-0 tegen Georgië te winnen, waarbij iedereen natuurlijk weet dat de Kroaten andere koek zijn. Kroatië kende een zeer sterk slot van de Nations League campagne, waardoor het zich mag gaan opmaken voor de eindronde. Wij zien echter wel dat de Kroaten op WK’s vaak boeiende uitslagen neerzetten met veel goals. Gezien beide ploegen in aanvallend opzicht het nodige te bieden hebben, verwachten wij dat beide teams gaan scoren. Beide teams scoren - JA levert je bij Jack’s een quotering van 2,08 op. Mooi toch?!

Luka Modric - Meer dan 73,5 passes

De grote man bij de Kroaten is uiteraard Luka Modric. Alles draait om hem, met als gevolg dat de sterspeler van Real Madrid veelvuldig aan de bal komt. Wij verwachten vanavond dat Kroatië het spel gaat maken, en de bookmakers verwachten maar liefst 57% balbezit voor de Kroaten. Bij bet365 kun je inzetten op meer dan 74,5 passes van Modric. Een flink aantal, maar wel een lijn die Modric in bijna de gehele Nations League campagne wist te behalen. Ook tegen landen als Frankrijk en Denemarken. Om die reden denken wij dat hij het nu opnieuw gaat doen. Meer dan 74,5 passes van Luka Modric levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Duitsland - Japan

De tweede pot van vandaag is die tussen Duitsland en Japan. Beide ploegen zijn als vanouds aanwezig op het WK, waarbij ze elkaar echter nog nooit troffen tijdens een toernooi. Voor de Duitsers is het de vraag hoe ze ervoor staan. De betere spelers van Bayern München zijn inmiddels weer wat beter in vorm, een gegeven dat toch altijd van grote invloed is op het spel van de Duitsers. Toch blijft Japan een gek ploegje met een aantal interessante kwaliteiten. Kunnen de Duitsers direct overtuigen? Dan moeten ze het in ieder geval beter doen dan de resultaten in 2022 tot nu toe.

Beide teams scoren - JA

Normaal gesproken blinkt Duitsland uit om haar grote verdedigende degelijkheid. Dit is echter enigszins verleden tijd, aangezien de ploeg van Hansi Flink in geen van de 6 laatste officiële wedstrijden de nul wist te houden. Magertjes kunnen we wel zeggen. Zeker als we naar de achterhoede van de Duitsers kijken, is het nu eenmaal geen absolute wereldklasse meer. Beide team scoren - JA levert je bij Unibet een quotering van 1,89 op.​

Meer dan 0,5 schoten op doel - Ilkay Gündogan

Een van de meest stabiele spelers aan Duitse zijde is Manchester City middenvelder Ilkay Gündogan. De 63-voudig international van de Duitsers duikt veel op in de vijandelijke 16 en schiet daardoor regelmatig met scherp. Natuurlijk vliegt niet alles erin, maar het wordt in ieder geval gezien als schot op doel. Wij verwachten dat hij er vanavond ook minimaal eentje lost. Meer dan 0,5 schoten op doel voor Ilkay Gündogan levert je bij Circus een quotering van 1,88 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën