Dag 5 - POR-GHA & BRA-SER

Dag 5 - POR-GHA & BRA-SER

24-11-2022

Tijdens de twee overige wedstrijden van vandaag gaan we ongetwijfeld mooie dingen zien. Het samba voetbal van Brazilië tegen het Servië van Dusan Tadic en Aleksandar Mitrovic. Ook zien we Portugal dat het op gaat nemen tegen het Ghana van Mohammed Kudus. Stuk voor stuk wedstrijden waarin het nodige op spel staat en waar we een aantal van de beste voetballers van het moment in actie gaan zien. Wij geven je bij beide wedstrijden twee wedtips.

Portugal - Ghana

We beginnen met de 17.00 uur wedstrijd van Portugal tegen het Afrikaanse Ghana. Bij Portugal draait het de laatste weken uiteraard alleen maar om Cristiano Ronaldo, de aanvaller die afgelopen week zijn contract ontbonden zag worden bij Manchester United. Niet gek ook als jij jezelf zo laat gaat tegenover je huidige werkgever. Gelukkig schijnt niemand er in Portugal last van te hebben en draait alles om het nationale team. Portugal is en blijft een outsider voor de titel, waarbij het overigens zonde is dat een speler als Diogo Jota afwezig is. Voor Ghana is het te hopen dat ze iets kunnen betekenen tijdens dit WK.

Asian Handicap +0,5 - Ghana

Uiteraard zien wij ook dat Portugal de grote favoriet is. Echter is het bij de Portugezen elk WK de vraag hoe zij voor de dag komen tijdens de eerste wedstrijd. De laatste 3 edities van het WK werd de openingswedstrijd namelijk niet gewonnen door de ploeg van bondscoach Fernando Santos. Wij gaan daarom voor een kleine verrassing, want er zijn dit WK al genoeg verrassingen geweest. We willen daarom voor een dubbele kans X2 voor Ghana gaan. Echter is een Asian Handicap +0,5 voor Ghana exact hetzelfde, maar krijg je hier een hogere quotering voor. Bij Circus ligt de quotering op een prachtige 3,30. Beetje risico, maar waarom niet?

Beide teams scoren - JA

Zoals gezegd is Portugal nog wel eens lastig wakker te schudden aan het begin van een toernooi. Daarom verwachten wij dat zij vandaag minimaal een tegendoelpunt zullen krijgen. Aan de andere kant hebben zij zelf een aantal aanvallers van absolute wereldklasse, waardoor een doelpunt voor de Portugezen er ongetwijfeld ook in zit. Wij gaan daarom voor allebei de teams die scoren. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,15 op.

Brazilië - Servië

De laatste wedstrijd van de openingsronde van dit WK gaat tussen Brazilië, de topfavoriet voor het WK, en Servië. Bij Brazilië zijn alle ogen uiteraard gericht op Neymar, de aanvaller van Paris-SG. De grote vraag is of Brazilië het tijdens dit WK eindelijk weer eens voor elkaar gaat krijgen de finale te halen. De Brazilianen verkeren momenteel in bloedvorm en zijn ongeslagen uit de kwalificatieronde voor het WK gekomen. Dat is toch knap met 17 gespeelde wedstrijden. Servië kwalificeerde zich knap door in de poule knap te rekenen met Portugal. Kunnen zij het Brazilië vanavond lastig maken?

Doelpunt Neymar

Natuurlijk zijn de meeste ogen gericht op Neymar Jr. Hij neemt de vrije trappen, penalty’s en draait een waanzinnige jaar bij zijn club uit Parijs. Daarbij is hij de dragende speler van het team, waardoor wij zeker een doelpunt van de aanvaller verwachten. Laten we hopen dat hij niet te veel op de grond ligt en zich voornamelijk focust op hetgeen waar hij goed in is: mensen vermaken en scoren. Een doelpunt van de Braziliaanse superster levert je bij bet365 een quotering van 2,25 op.

Meer dan 2,5 doelpunten

Wij verwachten vanavond wel de nodige goaltjes. Brazilië is de laatste maanden flink op schot, waarbij ze in 5 van de laatste 6 wedstrijden minimaal 3 keer wisten te scoren. Dit resulteert over het algemeen in grote overwinningen. Het zal vanavond absoluut geen walk-over worden, aangezien wij verwachten dat Servië best iets terug kan doen met de vele aanvallende kwaliteiten. Wel zien wij meer dan 2,5 doelpunten vallen. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,74 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën