Dag 5 - ZWI-KAM & URU-ZKO

Dag 5 - ZWI-KAM & URU-ZKO

23-11-2022

We zijn alweer aangekomen op dag 5 van het WK en op deze dag worden de openingswedstrijden in de groepen G en H gespeeld. Dit betekent dat we onder andere Brazilië en Portugal in actie gaan zien komen. Dit zijn toch de momenten waar je op wacht. Neymar in actie, Cristiano Ronaldo in actie. En wat te denken van het Uruguay van Luis Suárez en Federico Valverde? Het belooft opnieuw een prachtige dag te worden vol topvoetbal. Wij geven je een aantal wedtips voor elke wedstrijd van vandaag. Te beginnen met de wedstrijden Zwitserland - Kameroen en Uruguay - Zuid-Korea.

Zwitserland - Kameroen

De eerste wedstrijd van donderdag is een soort opwarmertje voor het grote werk. Toch zien we zowel bij Zwitserland en Kameroen een aantal grote sterren op het veld. Wat te denken van de sterk presterende Granit Xhaka van Arsenal en de Kameroense superspits van Bayern München, Eric Maxim Choupo-Moting? Natuurlijk zullen er onder de Nederlanders ook de nodige ogen gericht zijn op doelman André Onana. De goalie die Ajax op een nogal aparte manier verliet, is uiteraard de beste keeper van het Afrikaanse land. Willen beide ploegen iets betekenen in deze groep, dan zal deze eerste wedstrijd zeker gewonnen moeten worden.

Zwitserland wint

Als we beide ploegen onder de loep nemen, dan zien we dat Zwitserland doorgaans een stuk beter presteert op een WK dan Kameroen. Kameroen verloor namelijk de laatste 7 wedstrijden op een WK. Ook de laatste weken gaat het moeizaam voor de ploeg van bondscoach en oud-aanvoerder Rigobert Song. Geen van de laatste 4 interlands werd gewonnen. Met tegenstanders als Oezbekistan, Panama en Jamaica belooft dat helaas niet al te veel goeds. Om die reden verwachten wij dat Zwitserland vandaag wint. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,77 op.

Doelpunt Breel Embolo

Een van de sterkhouders van Zwitserland is AS Monaco aanvaller Breel Embolo. De sterke spits scoorde in twee van de laatste 3 wedstrijden voor zijn land en doet het ook in de Ligue 1 niet gek. Wij verwachten dat Zwitserland vandaag minimaal 1 keer gaat scoren. En wij hebben daarin het meeste vertrouwen in Embolo. Een doelpunt van hem levert je bij bet365 een quotering van 3,50 op.

Uruguay - Zuid-Korea

Wie houdt van het voetbal van Atlético Madrid vol strijders, zal ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar de wedstrijd van Uruguay. Ook dit jaar heeft de ploeg van Luis Suarez een bijzonder goede selectie, waardoor ze het zomaar eens ver zouden kunnen gaan schoppen. Zo kunnen we namelijk ook genieten van Fede Valverde van Real Madrid, Darwin Nunez van Liverpool en Bentancur van de Spurs. Wat betreft de Koreanen is het altijd lastig inschatten. Natuurlijk zijn alle ogen gericht op Heung-Min Son, de absolute vedette van de ploeg. Wel is het de vraag hoe hij terugkomt na een pittige blessure aan het gezicht.

Uruguay wint

Wij zien in Uruguay de absolute favoriet. Zij hebben nu eenmaal een stuk meer wereldsterren in de ploeg dan de Aziaten. Nu zegt dit uiteraard niet alles, maar wel dat je simpelweg meer van verwachten van de Zuid-Amerikanen. Bovendien is dit de wedstrijd die ze moeten winnen. Wij verwachten daarom een overwinning voor Uruguay. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,78 op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Darwin Nunez

Eén van de grootste spelers van de Uruguayanen is uiteraard Darwin Nunez. Hij verkeert de laatste weken steeds meer in vorm bij Liverpool, waarbij hij zelfs is begonnen met scoren. De spits duwt en trekt en doet er net als Luis Suarez alles aan het onderste uit de kan te halen. Hij komt veel in de vijandelijke 16, probeert het uit alle hoeken en standen. Daarom zien wij redenen genoeg meer dan 1,5 schot op doel van Darwin te verwachten, zeker tegen deze zwakkere tegenstander. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,45 op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Federico Valverde

Federico Valverde is een speler die wij dit seizoen regelmatig hebben getipt als doelpuntenmaker. De speler van Real Madrid heeft een geweldige kanonskogel in zijn benen wat regelmatig een doelpunt oplevert. Bij bookmaker Jack's hebben ze de quotering op meer dan 1,5 schoten op doel van Valverde met 100% verhoogd! Je kunt deze bet vinden via de Jack's Specials!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën