Dag 6 - NED-ECU & ENG-USA

Dag 6 - NED-ECU & ENG-USA

25-11-2022

Het is tijd voor Oranje! En wat hebben we er weer zin in. Wij kijken de hele dag al reikhalzend uit naar de tweede wedstrijd van het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal. Vandaag neemt het Nederlands Elftal het op tegen Ecuador. Beide ploegen wisten de eerste twee potjes met 2-0 te winnen, waardoor de winnaar van vandaag zo goed als zeker naar de tweede ronde gaat. Naast Nederland staat er vanavond nog een interessante pot op het programma. In groep B neemt Engeland het op tegen de Verenigde Staten. Wij bereiden je uiterst goed voor op Nederland en geven je voor beide wedstrijden de nodige wedtips!

Nederland - Ecuador

Natuurlijk we beginnen we met onze nationale trots. Waar het tegen Senegal enigszins moeizaam ging, heeft heel Nederland uiteindelijk toch een goed gevoel overgehouden aan de 2-0 zege. Je moet het immers maar doen in de eerste wedstrijd op een WK. Daarbij viel ons allemaal op dat Senegal echt geen peen-en-uien team is. Ecuador won met 2-0 van Qatar dankzij twee goals van Enner Valencia. Het is echter de vraag of de kopsterke aanvaller vandaag mee kan doen, aangezien hij een blessure opliep in de openingswedstrijd. Voor Nederland is het zaak de favorietenrol waar te maken en een reuzenstap richting de knock-out fase te zetten. 

Waanzinnige welkomstbonussen

Heb jij nog geen account bij bookmakers als Circus, Jack’s, bet365 of Unibet? Dan is dit jouw moment. Je kunt namelijk, als nieuwe speler, met een inzet van €7 maar liefst €150 verdienen als Nederland wint! Hoe dat in zijn werk gaat check je hier! Zo ontvang je bij bet365 een welkomstbonus die kan oplopen tot €100, terwijl je bij Unibet, Circus en Jack’s een quotering van 50,00(!) krijgt als jij denkt dat Nederland van Ecuador wint. Let op, deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe spelers. Hier wil je toch gebruik van maken!?

Winst Nederland

We beginnen de tips met een redelijk voor de hand liggende. Wij gaan er eigenlijk blindelings vanuit dat Nederland ook van Ecuador weet te winnen. Het valt ons op dat de quotering hiervoor best aardig is, terwijl Nederland op papier toch echt veruit de betere ploeg heeft. Wij twijfelen er niet aan dat de drie puntjes worden binnengesleept. Winst voor Nederland levert je bij Unibet een quotering van 1,83 op. Een hele mooie quotering toch?

Doelpunt Cody Gakpo

Na afgelopen week zullen er waarschijnlijk veel ogen gericht zijn op Cody Gakpo. De aanvaller van PSV die een duizelingwekkend seizoen kent met talloze goals en assists, brak de ban voor Oranje en kopte de ploeg van aanvoerder Virgil van Dijk naar de 1-0. Wij zijn stiekem wel onder de indruk van de Brabander en verwachten dat hij los is. Vandaag start hij naar alle waarschijnlijkheid naast Bergwijn in de spits, met als gevolg een nieuwe goal tegen de Zuid-Amerikanen. Dit levert je bij Unibet een quotering van 4,50 op.

Funbetje van de dag

He’s our centre half, he’s our number 4. Watch him defend and we watch him score. Dit is een geweldige zin over het leven van Liverpool en Oranje verdediger Virgil van Dijk. De aanvoerder van het Nederlands elftal was de afgelopen wedstrijd tot tweemaal toe redelijk dichtbij een kopgoal tegen Senegal. De tegenstander van vandaag is niet de grootste qua lengte, sterker nog: er zijn maar 6 ploegen die qua lengte kleiner dan de Ecuadorianen zijn. De twee centrale verdedigers zijn zeker 8 cm kleiner dan Virgil van Dijk, dus dit biedt toch kansen. Een kopgoal van Virgil van Dijk levert je bij bet365 een quotering van 19,00 op. Bij andere bookmakers staat ie maximaal op 12,00. Leuk funbetje!

Engeland - Verenigde Staten

Na de wedstrijd van Nederland maken we ons op voor een wedstrijd tussen twee van de machtigste landen ter wereld, Engeland en de Verenigde Staten. Na het zien van de eerste wedstrijd van Engeland is het nog enigszins gissen hoe de ploeg er nu exact voor staat. Iran is namelijk niet de aller sterkste ploeg op aarde. Wel moeten we concluderen dat de Engelsen een aantal geweldige spelers hebben, waarbij de sterkte van de bank van ongekende klasse is. Dit lieten ze zien aan de hand van Marcus Rashford en Jack Grealish. De Verenigde Staten speelden 1-1 tegen Wales, een wedstrijd die ze uiteraard liever hadden gewonnen. Lukt het de Amerikanen vanavond om te stunten?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Bukayo Saka

Eén van de uitblinkers tegen Iran was Arsenal buitenspeler Bukayo Saka. De jonge aanvaller maakte twee goals en maakte indruk met zijn dribbels. Hij zal vanavond ongetwijfeld weer in de basis staan, waarbij gezegd moet worden dat hij zich knap heeft herpakt na zijn missende penalty tijdens de EK-finale van vorig jaar. Wij verwachten dat hij vandaag tegen de Verenigde Staten ook minimaal 1 keer op doel gaat schieten. Meer dan 0,5 schoten op doel van Bukayo Saka levert je bij bet365 een quotering van 1,90 op.

Meer dan 2,5 doelpunten

Engeland hield aardig huis tegen Iran. Daarbij moet gezegd worden dat het achterin toch ook niet altijd even stabiel was. Twee tegengoals tegen Iran is namelijk niet uitmuntend. Wij hebben daarom de verwachting dat er vandaag ook wat goaltjes gaan vallen. Zeker aangezien de invallers van Engeland gretig zijn, waardoor de basisspelers ongetwijfeld op scherp staan. Daarom gaan wij voor meer dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 1,92 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën