Dag 7 - FRA-DEN & ARG-MEX

Dag 7 - FRA-DEN & ARG-MEX

26-11-2022

Nadat we deze zaterdag enigszins kalm zijn begonnen, is het vanavond tijd voor vuurwerk. Denemarken moet punten pakken tegen regerend wereldkampioen Frankrijk en Argentinië ligt bij verlies tegen Mexico gewoon al uit het toernooi. Er staat dus meer dan genoeg op het spel, waarbij we 2 keer 90 minuten lang mogen gaan genieten van hopelijk waanzinnig goed voetbal. Wij bereiden je voor op de wedstrijden en geven je zoals altijd twee mooie wedtips.

Frankrijk - Denemarken

We beginnen vandaag met de wedstrijd tussen Frankrijk en Denemarken, een wedstrijd die we het afgelopen jaar al meermaals hebben gezien. Beide ploegen zaten bij elkaar in de groepsfase van de Nations League, waarin Denemarken zowaar twee keer te sterk was voor de Fransen. De Denen kenden overigens wel een valse start, waarin met 0-0 werd gelijkgespeeld tegen Tunesië. Frankrijk deed wat het moest doen en won met 4-1 van Australië. Wel verloren de Fransen opnieuw een basisspeler in de vorm van verdediger Lucas Hernández. Kunnen de Denen opnieuw stunten?

Beide teams scoren - JA

We hebben eerder gezien dat de Denen de Fransen meer dan prima partij kunnen bieden. Wij zien Frankrijk vanavond echter toch als favoriet, waarbij ze naar ons gevoel met veel moeite gaan winnen. Hierin zien we dat zowel Denemarken als Frankrijk het net gaan vinden. Beide teams scoren levert je bij Unibet een quotering van 2,10 op.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Christian Eriksen

Net als in de wedstrijd tegen Tunesië zien wij Christian Eriksen ook vandaag op doel schieten. We weten inmiddels dat de Denen niet kansloos zijn. Dat Eriksen het regelmatig van afstand probeert en zich daarbij ontfermt over de vrije trappen geeft ons aanleiding genoeg te verwachten dat hij vanavond minimaal 1 keer op doel schiet. Meer dan 0,5 schoten op doel voor Christian Eriksen levert je bij bet365 een quotering van 2,20 op.

Argentinië - Mexico

De tweede wedstrijd die we vandaag behandelen is een wedstrijd van levensbelang. Argentinië kan zich namelijk geen enkel puntverlies permitteren tegen Mexico. De Argentijnen verloren zeer verrassend met 2-1 van Saoedi Arabië, waardoor de ploeg van Lionel Messi zowaar onderaan staat. En dan moet je het ook nog eens opnemen tegen Mexico. Niet dat Mexico tot nu toe veel indruk maakt, maar dat ze over het algemeen beter dan Saoedi Arabië zijn lijkt ons duidelijk. Kan Messi zijn land nog eenmaal bij de hand nemen? Of gaat het laatste WK van de beste voetballer ooit uit als een nachtkaars?

Beide teams scoren - JA

We hebben afgelopen week gezien dat de achterhoede van Argentinië zeer kwetsbaar is. Daarin kun je eenvoudig de opsomming maken dat als Saoedi Arabië 2x scoort, dat dit Mexico ook zou moeten lukken. Wij verwachten om die reden dat beide ploegen vandaag het net zullen gaan vinden. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,35 op.

Doelpunt Lionel Messi

Wij gaan er vanuit dat Lionel Messi opstaat als het moet. En dat is exact wat hij vandaag gaat doen. In de eerste wedstrijd was hij nog enigszins zoekende, maar toch was hij weer veelvuldig bij gevaar betrokken. Aangezien hij elke wedstrijd kansen krijgt en de pingels en vrije trappen neemt, verwachten wij dat de Vlo het vandaag gewoon gaat laten zien en minimaal 1 doelpunt maakt. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,35 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën