Dag 8 - KRO-CAN & SPA-DUI

Dag 8 - KRO-CAN & SPA-DUI

26-11-2022

Vanavond staat vooral in het teken van de eerste wedstrijden tussen twee absolute top landen: Duitsland en Spanje. Het kan zomaar zijn dat de Duitsers vanavond uit het toernooi liggen, iets dat niemand vooraf had durven voorspellen. En precies op dat moment moet je het opnemen tegen het momenteel ijzersterke Spanje. Grijpen de Duitsers hun laatste strohalm? We gaan je er vandaag goed op voorbereiden. Maar niet voordat we hebben gekeken naar de wedstrijd tussen Kroatië en Canada. Uiteraard geven we je per wedstrijd twee wedtips. De preview van de eerdere wedstrijden van vandaag kun je hier terug vinden!

Kroatië - Canada

Zoals gezegd bouwen we de avond rustig op en beginnen we met Kroatië tegen Canada. We hebben al een paar ploegen zien tegenvallen of uitblinken, waarbij Canada absoluut bij de laatste categorie hoort. Zij verdienden eigenlijk minimaal een punt, waarbij de Belgen vooral doelman Thibaut Courtois mochten bedanken. Kroatië viel enigszins tegen in de wedstrijd tegen Marokko, waarbij de verwachtingen na het WK van 2018 misschien wel te hoog liggen. Beide ploegen moeten vandaag winnen om nog enigszins kans te maken op een plekje in de knock-out fase.

Asian Handicap +0,5 - Canada

Wij verwachten dat Canada er vandaag een puntje gaat uitslepen. Met zo’n talentvolle ploeg moet het toch een keertje lukken. Daarbij zijn wij van mening dat je het Kroatië meer dan moeilijk moet kunnen maken, als je zo’n fraaie pot op de mat weet te leggen tegen België. Al begrijpen wij als geen ander dat het uiteindelijk om de punten gaat. Wij zien Canada vandaag minimaal gelijk spelen, waardoor wij gaan voor een Asian Handicap van +0,5 voor de Canadezen. Dit levert je bij Jack's een quotering van 1,80 op.

Meer dan 74,5 passes - Luka Modric

Natuurlijk staan alle ogen vandaag opnieuw gericht op Luka Modric, de wereldvoetballer van Kroatië. Wij tipten dit WK eerder dat hij meer dan 74,5 passes zou geven tegen Marokko. Dit werden er 86. Wij verwachten vandaag opnieuw een Kroatië dat iets de overhand heeft qua balbezit. De bookmakers schatten het in op 58% balbezit voor Kroatië. Hierbij is het uiteraard logisch dat de spelmaker veel aan de bal komt. Daarom gaan wij opnieuw voor meer dan 74,5 passes voor Luka Modric. Dit levert je bij bet365 een quotering van 1,83 op.

Spanje - Duitsland

De kraker van de avond is uiteraard die tussen Spanje en Duitsland. Het verhaal is helder. Spanje won 7-0 van Costa Rica, terwijl Duitsland met 2-1 van Japan verloor. Dit betekent dat Duitsland vanavond zo goed als zeker naar huis moet als zij niet winnen van de ontketende Spanjaarden. Voorafgaand was dit al dé wedstrijd waar het meest naar uit werd gekeken in de groepsfase. Met de ontwikkelingen van vorige week is dit waarschijnlijk alleen nog maar meer geworden. En heel, heel eerlijk vinden veel Nederlanders het waarschijnlijk alleen maar prachtig als de Duitsers huiswaarts moeten keren. Net als een jaar of 76 geleden.

Winst Spanje

Opvallend aan eerdere onderlinge resultaten is dat Duitsland maar 1 van de laatste 7 ontmoetingen met Spanje wist te winnen. Dit was tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in 2014. De laatste onderlinge ontmoeting dateert van november 2020, waarin La Furia Roja Duitsland met 6-0 op wist te rollen. Als we naar de huidige vorm van beide ploegen kijken, dan zijn wij helaas voor Duitsland genoodzaakt te voorspellen dat Spanje vanavond gaat winnen. Dit levert je bij Unibet een quotering van 2,43 op. Best hoog toch?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Ilkay Gündogan

Wij zijn stiekem fan van Ilkay Gündogan. Niet omdat dit nu de meest spectaculaire voetballer op aarde is, maar hij staat toch zomaar al wat jaren aan de top van het internationale voetbal. Eerder voorspelden wij dat hij tegen Japan minimaal 1 keer op doel zou gaan schieten. Hij loste in totaal 6 schoten, waarvan er 3 op doel belandden. Ook neemt hij de penalty’s. Wij verwachten dat hij vanavond opnieuw minimaal 1 keer op doel gaat schieten. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 2,28 op. Gratis geld bestaat niet, maar dit komt toch erg dichtbij...

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën