Dag 9 - BRA-ZWI & POR-URU

Dag 9 - BRA-ZWI & POR-URU

28-11-2022

Na de twee op papier minder boeiende wedstrijden in de groepen G en H is het vanaf nu weer knallen geblazen. Te beginnen met de 17.00 wedstrijd tussen Brazilië en Zwitserland. Beide ploegen staan op 3 punten, waardoor het zomaar kan dat de winnaar zich vandaag al plaatst voor de volgende ronde. De 20.00 uur wedstrijd gaat tussen Portugal en Uruguay, een potje tussen 2 landen waar de nodige agressiviteit in zit. Wij kijken al een tijdje uit naar deze wedstrijden en bereiden jou als vanouds voor middels twee wedtips.

Brazilië - Zwitserland

Bij Brazilië gaat het sinds de overwinning op Servië maar om 1 ding: de blessure van Neymar. De aanvaller van Paris-SG verliet het veld vroegtijdig tegen Servië, waarna achteraf bleek dat hij een zeer dikke enkel had. Heel Brazilië in rep en roer, waarbij de aanvaller middels een emotionele Instagram-post liet doorschemeren dat hij de rest van de groepsfase helaas aan zich voorbij moet laten gaan. Geen gek nieuws voor Zwitserland, aangezien Brazilië de tweede helft tegen Servië liet zien over bijzonder grote kwaliteiten te beschikken. Kunnen de Zwitsers, net als wel vaker, nu ook verrassen tegen O Seleção?

Brazilië wint zonder tegendoelpunt

Wij hebben tegen Servië weer kunnen zien dat Brazilië een ploeg van wereldformaat heeft. Een geweldig centrum onder aanvoering van Thiago Silva, Marquinhos en Casemiro met vervolgens Alisson Becker als slot op de deur. Niet voor niets krijgen de Brazilianen de laatste maanden bijzonder weinig tegengoals. Zo hielden zij in de laatste 7 wedstrijden maar liefst 5 keer de nul. Wij verwachten daarom dat Zwitserland niet tot scoren gaat komen en dat Brazilië wint. Brazilië dat wint zonder tegendoelpunt levert je bij Unibet een quotering van 2,30 op.

Minder dan 2,5 schoten - Raphinha

Een van de sterke aanvallers van Brazilië is Raphinha. De rappe buitenspeler van FC Barcelona zorgt veelvuldig voor gevaar en loste mede daardoor ook 2 schoten tegen Servië. Dit leidde echter tot niets. Zijn gemiddeld aantal schoten in alle competities waarin hij de afgelopen jaren gespeeld heeft is 2 schoten per wedstrijd. Wij verwachten dat hij ook vandaag zijn gemiddelde niet gaat overstijgen en dat hij minder dan 2,5 schoten zal noteren. Zeker omdat de Zwitsers worden gezien als een stel stugge gasten. Dit levert je bij bet365 een quotering van 2,00 op.

Portugal - Uruguay

De wedstrijd waar wij vandaag het meeste naar uitkijken is die tussen Portugal en Uruguay. Waar Uruguay enigszins tegenviel in de eerste wedstrijd tegen Zuid-Korea, won Portugal met grote moeite van Ghana. Onder andere een doelpunt van Cristiano Ronaldo zorgde ervoor dat de Portugezen met 3-2 wonnen en daardoor aan kop gaan in groep H. Vandaag kan de ploeg van CR7 zich dan ook al plaatsen voor de volgende ronde, indien zij winnen van Uruguay. Voor Uruguay geldt echter dat zij absoluut niet mogen verliezen. We kunnen wat dat betreft op voorhand een wedstrijd verwachten die op het scherpst van de snede zal worden gespeeld.

Beide teams scoren - JA

Tegen Ghana hebben we kunnen zien dat de verdediging van Portugal enigszins kwetsbaar is. Over de kwaliteiten voorin is geen twijfel. Uruguay had het moeilijk tegen Zuid-Korea en zal vanavond ongetwijfeld uit een ander vaatje tappen, waarbij wij er vanuit gaan dat ze minimaal 1 keer gaan scoren. Net als Portugal. Beide teams scoren - JA levert je bij Jack’s een quotering van 2,07 op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Cristiano Ronaldo

Net als altijd zullen de meeste ogen vanavond ongetwijfeld weer gericht zijn op Cristiano Ronaldo. De clubloze aanvaller scoorde afgelopen week voor het 5e WK op rij en vestigde hiermee een wereldrecord. Ronaldo kennende is zijn honger absoluut niet gestild en wil hij het vanavond waarschijnlijk gewoon weer laten zien. Tegen Ghana loste Ronaldo in totaal 4 schoten, waarvan het 2 op goal waren.

Wij verwachten dat hij vandaag opnieuw meer dan 1,5 schoten op doel lost. Hij probeert het meer dan wie dan ook, neemt de penalty’s en vrije trappen en het blijft een levende legende. Ook al liet hij zich de laatste weken absoluut niet van zijn beste kant zien. Meer dan 1,5 schoten op doel van Cristiano Ronaldo levert je bij Unibet een quotering van 2,32 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën