Dag 9 - KAM-SER & ZKO-GHA

Dag 9 - KAM-SER & ZKO-GHA

28-11-2022

Op dag 9 van het WK is het de beurt aan de groepen G en H. We beginnen de WK Preview van vandaag met de wedstrijd tussen Kameroen en Servië in groep G. Daarna gaan we gauw door naar groep H, waar Zuid-Korea het opneemt tegen Ghana. De meer boeiende potjes staan echter pas voor vanavond op de planning, waarin zeker het treffen tussen Portugal en Uruguay een interessante zal zijn. Ook neemt Brazilië het zonder Neymar op tegen het sterk gestarte Zwitserland. Wij voorzien jou zoals altijd van twee wedtips per potje.

Kameroen - Servië

We starten de WK Preview met Kameroen tegen Servië. Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijden tegen respectievelijk Zwitserland en Brazilië, waardoor vanmiddag niet anders telt dan een overwinning. Op papier zou je zeggen dat Servië de favoriet is. Zij speelden een geweldige kwalificatie en Nations League, terwijl Kameroen de laatste maanden amper weet te winnen. Wil de ploeg van Dusan Tadic nog iets bereiken, dan moeten de Serviërs er alles aan doen André Onana te passeren. Iets dat met topspitsen als Dusan Vlahovic en Aleksandar Mitrovic toch mogelijk moet zijn.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Eric Choupo-Moting

De grote man bij Kameroen is Bayern München spits Eric Choupo-Moting. Hij scoorde er de afgelopen maanden lustig op los en is daardoor ongetwijfeld met een heerlijk gevoel naar de nationale ploeg afgereisd. Tegen Zwitserland, wat ons betreft een redelijk vergelijkbare tegenstander als Servië, loste de spits 2 schoten, waarvan er eentje op doel belandde. Wij verwachten dat hij tegen Servië ook minimaal 1 schot op doel lost. Meer dan 0,5 schoten van Eric Choupo-Moting levert je bij Circus een quotering van 1,98 op.

Minder dan 2,5 doelpunten

Beide ploegen wisten in de openingswedstrijd nog niet tot scoren te komen. Voor Kameroen is dit overigens absoluut niet gek, aangezien zij veelal wedstrijden spelen waarin bijzonder weinig gescoord wordt. Zelf scoorden de Kameroeners in de laatste 8 wedstrijden 5 keer, terwijl zij er in evenveel wedstrijden 7 tegen kregen. Voor ons reden genoeg te verwachten dat er vanavond minder dan 2,5 doelpunten zullen vallen. Zeker omdat de Serviërs aanvallend weinig klaar speelden tegen Brazilië. Minder dan 2,5 doelpunten levert je bij Unibet een quotering van 1,70 op.

Zuid-Korea - Ghana

De tweede wedstrijd vandaag is er eentje uit groep G, Zuid-Korea tegen Ghana. Zuid-Korea speelde in z’n eerste wedstrijd knap met 0-0 gelijk tegen het sterker geachte Uruguay. Toch deden de Aziaten nauwelijks onder voor de Zuid-Amerikanen. Ghana kende een zeer sterke wedstrijd tegen Portugal, waarin de ploeg van Mohammed Kudus uiteindelijk net met 3-2 verloor. Hierin was overigens een aardige rol weggelegd voor de Ajacied, aangezien hij aangever was bij het eerste doelpunt van de Afrikanen. Voor beide ploegen zit er vanavond niets anders op dan te winnen, al willen zij een rondje verder komen.

Meer dan 0,5 schoten op doel - Mohammed Kudus

We hebben in de wedstrijd tegen Portugal gezien, dat Mohammed Kudus één van de sterkhouders van de Ghanezen is. Hij was veelvuldig betrokken bij gevaar, schoot rakelings naast en gaf een assist bij de aansluitingstreffer van André Ayew. Wij verwachten dat hij net als in de wedstrijd tegen Portugal, ook vandaag minimaal 1 schot op doel lost. Dit levert je bij Jack's een quotering van 2,16 op.

Beide teams scoren - Nee

We hebben dit toernooi al bijzonder veel wedstrijden gezien, waarin niet allebei de teams tot scoren zijn gekomen. Als we deze feiten naast de meest recente wedstrijden van beide ploegen leggen, dan zien we dat beide teams scoren - Nee een zeer veel voorkomende uitkomst is. Dit gebeurde namelijk in 6 van de 7 laatste wedstrijden van Zuid-Korea en in 8 van 9 laatste potjes van Ghana. Daarom zetten wij vandaag in op Beide teams scoren - Nee. Dit levert je bij LiveScore Bet een quotering van 1,74 op.

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën