De WK-Finale! Argentinië-Frankrijk

De WK-Finale! Argentinië-Frankrijk

18-12-2022

Bij veel voetballiefhebbers staat zondag 18 december 2022 al jaren onderstreept in de agenda. Vandaag is namelijk de dag van de finale van het WK. De finale gaat dit jaar tussen Argentinië en Frankrijk. Het belooft hoe dan ook een waanzinnige finale te worden, waarin we misschien wel de twee beste voetballers van dit moment in actie gaan zien komen. Het gaat uiteraard om niemand minder dan Lionel Messi en Kylian Mbappe. Er is genoeg gezegd en geschreven, maar vandaag is winst het enige wat telt! Wie wordt de wereldkampioen? Wij bereiden je voor op de finale en geven je maar liefst vier wedtips.

€250 cash op te halen bij de bookies

Dit is jouw laatste kans om te profiteren van de gekke boosts die de bookmakers weggeven tijdens dit WK. Heb je hier nog niet maximaal van geprofiteerd? Sla dan vandaag nog je slag en pak dat extra's mee! Check dit artikel wat je moet doen om maximaal te profiteren.

Het laatste trucje van Messi

Vandaag is de dag waarop Lionel Messi zichzelf dan eindelijk kan tronen tot de beste voetballer aller tijden. Voor veel mensen is hij dit al, echter kan je dit volgens critici pas zijn als je jouw land ook naar de wereldtitel hebt geschoten. Dit kan hem nu op deze late leeftijd dus alsnog lukken. We hebben dit WK een Argentinië met twee gezichten gezien. Het bloed onder de nagels halende gedrag van veel spelers doet hun naam helaas geen goed. Daarnaast moet worden gezegd dat ze in de halve finale, aan de hand van kapitein Messi, Kroatië volledig kansloos lieten. Schrijft Messi vandaag, samen met heel Argentinië, historie?

Een gehavend Frankrijk in de finale

Wanneer men spreekt over Frankrijk, dan gaat het al snel over de bizarre lijst aan topspelers die zij tot hun beschikking hebben. Dit WK valt echter voornamelijk de lijst aan afwezigen op. Waar eerder een speler als Paul Pogba al afviel, kwamen hier tijdens het WK spelers als Karim Benzema en Lucas Hernández bij. Echter staan de Fransen net als vier jaar geleden ‘gewoon’ weer in de finale. Kunnen zij voor de 2e keer op rij wereldkampioen worden? Het zou een waanzinnige prestatie zijn van de ploeg van bondscoach Didier Deschamps.

Beide teams scoren - Ja

Wij hebben uiteraard alle wedstrijden van dit WK grondig geanalyseerd. Zeker de wedstrijden van beide ploegen die momenteel in de finale staan. Als we kijken naar de Fransen, dan valt op dat ze in de 6 gespeelde wedstrijden maar één keer de ‘0’ wisten te houden. Wel zien we in alle wedstrijden dat Frankrijk bijzonder veel kansen creëert. Wat wil je ook anders met spelers als Mbappe, Giroud en Griezmann in de voorhoede? Wij verwachten hierdoor dat beide ploegen vandaag minimaal één keer gaat scoren. Beide teams scoren - Ja levert je bij Jack’s een quotering van 1,96 op.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Lionel Messi

Als we naar de wedstrijden van Argentinië kijken op dit WK, dan zien we dat ze veelal afhankelijk zijn van aanvoerder Lionel Messi. In alle knock-out wedstrijden was de superster belangrijk met assists en goals. Wat te denken van zijn beslissende passes bij de 1-0 tegen Nederland en de 3-0 tegen Kroatië? Daarnaast laat hij zich ook flink gelden met het aantal schoten op doel. In alle drie de knock-out wedstrijden tijdens dit toernooi schoot Messi minimaal 2 keer op doel. Wij denken dat hij dit kunstje ook tegen de Fransen gaat herhalen. Meer dan 1,5 schoten op doel van Lionel Messi levert je bij Unibet een quotering van 2,32 op.

Minder dan 45,5 passes - Antoine Griezmann

Eén van de meest bekende spelers van de Fransen is Antoine Griezmann. De kleine, blonde aanvaller staat al sinds jaar en dag in de basis bij Les Bleus. Regelmatig zie je flitsen van zijn klasse en ook dit WK speelt hij weer een prima toernooi. Als we kijken naar het aantal passes van Griezmann tegen Marokko en Engeland, dan zien we dat dit aantal respectievelijk op 26 en 43 ligt. Ook tegen Denemarken en Tunesië wist hij de lijn van 45,5 niet te halen. De bookmakers verwachten dat Argentinië het merendeel van het balbezit gaat hebben, dus denken wij dat Griezmann minder dan 45,5 passes gaat versturen. Dit levert je bij bet365 een mooie quotering van 1,83 op.

Doelpunt Lionel Messi

Wij draaien er ook in deze WK Preview niet omheen en kunnen niet anders dan een doelpunt van Lionel Messi als tip geven. Dit hebben we dit toernooi al meermaals gedaan en telkens scoorde het kleine genie weer een goaltje. Deze tip blijft interessant omdat de quotering nog steeds erg lekker is. Zeker gezien het feit dat Argentinië de een na de andere penalty krijgt, verwachten wij dat Lionel Messi ook in deze finale minimaal één doelpunt maakt. Een goal van Messi levert je bij Unibet een quotering van 2,70 op.

Boosted Odds op de WK-finale

Ook op deze prachtige wedstrijd zijn er heel veel boosted odds beschikbaar voor bestaande spelers. Dat betekent dat je bij Circus bijvoorbeeld een quotering van 6,00 krijgt als Griezmann een assist geeft. De normale quotering hiervoor is 4,00, dus we spreken hier van een 50% boost! Er zijn meer dan 50 boosts beschikbaar bij de verschillende bookmakers en je vindt ze allemaal in ons complete overzicht!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën