De WK-finale! Pak €250 cash!

De WK-finale! Pak €250 cash!

16-12-2022

De WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk staat zondagmiddag op het programma en de bookmakers zijn voor de laatste keer dit WK helemaal losgeslagen! Er is niets lekkerder dan te profiteren van de geweldige aanbiedingen van alle bookmakers, dus wij hebben weer een mooi overzicht voor jullie gemaakt. In totaal kun je maar liefst €250 pakken met een inzet van slechts €4! Dat kun je toch niet laten liggen!

Circus - Kies jouw wereldkampioen en krijg 50x je inzet

Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je Super Odds jouw winnaar van het WK. Als jij denkt dat Messi straks met wereldbeker in zijn handen staat, dan krijg je 50x je inzet als dat ook echt gebeurd! Of wordt het toch Mbappe? Dan kies je Frankrijk en profiteer je van deze Super Odds.

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die geweldige boost!

Jack's - Odds van 50,00 voor Argentinië of Frankrijk

Bookmaker Jack's heeft ook dezelfde aanbieding voor jou klaargezet. Ook hier krijg je 50x je inzet als je de juiste wereldkampioen kiest en je kunt hier maximaal €1 op inzetten. Lage inzet, en een hoog rendement van maar liefst €49! De normale quotering is 1,90 dus dit is een geweldige boost!

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Unibet - 50x je inzet voor jouw wereldkampioen

Unibet staat bekend als de populairste bookmaker van Nederland en bij Unibet krijg je maar liefst 50x je inzet als je Frankrijk of Argentinië kiest als wereldkampioen! Met andere woorden: je kunt relatief eenvoudig €49 verdienen! Pak alle boosts mee en profiteer maximaal.

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee! Je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?

Bet365 - €100 wedkrediet

Bij bet365 krijg je geen Super Odds op de WK-finale maar je kunt wel €100 wedkrediet verdienen als je een account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is jouw eerste storting inzetten (mag over meerdere weddenschappen) en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor de finale dit WK!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

BetCity - 100x je inzet voor de juiste winnaar

Bij BetCity maken ze het helemaal bont met maar liefst 100x je inzet voor de juiste winnaar van het WK. Er is wel één kanttekening, dit moet dan wel binnen 90 minuten gebeuren. Bij de andere bookmakers mag het ook na verlenging of penalty's. Desalniettemin een fantastische boost van BetCity en ook deze kun je niet laten liggen.

Pak hem mee en maak een account aan via deze link!

€100 Free Bet bij LiveScore Bet

En als je dan toch lekker bezig bent, maak dan ook meteen even een account aan bij LiveScore Bet. Deze bookmaker is één van de beste bookmakers in Nederland en heeft ook een geweldige welkomstbonus in huis. Jouw eerste weddenschap wordt verdubbeld met een Free Bet tot maximaal €100! Maak een account aan via deze link en pak die Free Bet voor het WK!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën