€7 inzetten = €150 pakken als NL wint

€7 inzetten = €150 pakken als NL wint

20-11-2022

Het WK gaat vandaag beginnen en er is niets lekkerder dan te profiteren van de geweldige aanbiedingen van alle bookmakers! Je kunt nu vrij eenvoudig €7 inzetten op een overwinning van Nederland en €150 verdienen. Bookmakers doen er alles aan om nieuwe spelers binnen te halen en daar kun jij een graantje van meepikken!

Circus - 50x je inzet als Nederland wint

Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmaker Circus, dan krijg je Super Odds op een overwinning van Nederland. Met een inzet van €1 krijg jij een quotering van 50,00 als Nederland de eerste wedstrijd tegen Senegal wint! Wat wil je nou nog meer?

Maak een account aan via deze link, activeer de Super Odds bij de registratie en pak die Super Odds!

Jack's - Odds van 50,00 als Nederland wint

Bookmaker Jack's heeft dezelfde aanbieding op jou wachten. Ook bij Jack's krijg je 50x je inzet als Nederland wint en je kunt hier maximaal €1 op inzetten. Lage inzet, en een hoog rendement van maar liefst €49! 

Maak een account aan via deze link en grijp je kans!

Unibet - 10x je inzet als Nederland wint

Bookmaker Unibet pakt het iets anders aan. Bij Unibet krijg je ''maar'' 10x je inzet voor een overwinning van Nederland, maar je kunt hier wel €5 op inzetten. Met andere woorden: je pakt eventjes €45 als Nederland wint van Senegal. De normale odds zijn 1,60, dus Nederland is de grote favoriet!

Maak een account aan via deze link en pak ook deze boost mee! Je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?

Bet365 - €100 wedkrediet

Bij bet365 krijg je geen Super Odds op een overwinning van Nederland, maar je kunt wel €100 wedkrediet verdienen als je een account aanmaakt. De hoogte van het wedkrediet wordt gematcht met de hoogte van jouw eerste storting. Het enige wat je daarna moet doen is jouw eerste storting inzetten (mag over meerdere weddenschappen) en dan heb je leuk wat extra speelgeld voor tijdens het WK!

Maak een account aan bij de grootste bookmaker ter wereld via deze link en pak die welkomstbonus mee!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën