Het WK gaat beginnen!

Het WK gaat beginnen!

20-11-2022

Het is zover! Vandaag gaat het WK 2022 in Qatar van start. Ondanks de wat gekke bijsmaak die dit Wereldkampioenschap Voetbal heeft, kijken wij reikhalzend uit naar de start van de 64 wedstrijden die de komende weken worden afgewerkt. Wij bereiden je dagelijks voor op alle wedstrijden en voorzien je van twee wedtips per potje! Hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat je betslip leeg blijft en maak je het WK voor jezelf een stuk spannender. Houd daarom altijd onze website in de gaten voor de hoogste quoteringen per bookmakers, de dagelijkse Boosted Odds en wedtips.

De openingswedstrijd van het WK 2022

We beginnen vandaag met het treffen tussen gastland Qatar en Ecuador. Dit gaat om twee landen die samen met Nederland en Senegal groep A vormen. Waar eerst sprake was van het feit dat Nederland de openingswedstrijd van het WK zou gaan spelen, kwam de organisatie er na 10 jaar wachten achter dat het misschien wel logisch is als het gastland de eerste wedstrijd speelt. Vandaar dat deze zondag in het teken staat van de wedstrijd tussen Qatar en Ecuador.

Qatar - Ecuador

De openingswedstrijd van het WK is ongetwijfeld wel eens specialer geweest. Het voetbalgeweld begint namelijk met de strijd tussen Qatar en Ecuador, de nummer 50 en 44 van de FIFA Wereldranglijst. Waar Qatar als gastland zonder kwalificatie was geplaatst voor het toernooi, ging de kwalificatie van Ecuador iets lastiger. De ploeg van van Gustavo Alfaro eindigde als 4e in de WK kwalificatiegroep van Zuid Amerika. Dat is toch iets wat zeer knap is, aangezien alleen Brazilië, Argentinië en Uruguay het beter deden.

Een knappe prestatie van Ecuador

Dit betekent dat ze onder andere sterke landen als Chili en Colombia voor zich hebben gehouden. Wel was er een lange tijd wat onduidelijkheid of Ecuador naar het WK zou mogen, aangezien ze een speler ‘illegaal’ zouden hebben opgesteld. Dit is echter allemaal van de hand gewezen, waardoor Ecuador zich gewoon mag melden. Daarbij is deze wedstrijd tegen Qatar er direct eentje van levensbelang, aangezien dit dé wedstrijd voor beide ploegen is om 3 punten te pakken. Eén keer eerder speelden beide ploegen tegen elkaar. In 2018 eindigde een oefenwedstrijd in een 4-3 overwinning van de Qatari.

Minder dan 1,5 doelpunt

Wij verwachten een openingswedstrijd met zeer weinig doelpunten. Dit komt voornamelijk door de recente resultaten van de Zuid-Amerikanen. In hun laatste 6 wedstrijden vielen namelijk maar 2 doelpunten. Er werd maar gescoord in 2 verschillende wedstrijden, wat betekent dat 4 van de laatste 6 wedstrijden van Ecuador in een bloedeloos 0-0 gelijkspel eindigden. Om die reden zien wij het nu ook weer gebeuren dat er niet meer dan 1x wordt gescoord. Minder dan 1,5 doelpunten levert je bij Circus een mooie quotering van 2,55 op.

bet365 - hoge odds voor doelpuntenmakers

Tijdens dit WK staan vele ogen uiteraard gericht op de doelpuntenmakers van alle landen. Zo kun je in ons WK-Outrights artikel al lezen wat de quoteringen voor topscorers zijn. Uiteraard verschillen de quoteringen ook hier aannemelijk bij de bookmakers. Als we kijken naar ‘losse’ doelpuntenmakers per wedstrijd kijken, dan valt op dat je bij bet365 bijna altijd de hoogste quoteringen voor doelpuntenmakers en/of schoten op doel krijgt. Daarnaast is het wedaanbod extreem uitgebreid tijdens het WK, dus eigenlijk is er geen reden om deze bookmaker te skippen. Maak dus een account aan bij bet365 via deze link en geniet van een geweldig hoge welkomstbonus van maximaal €100. Om over de hoge quoteringen nog maar te zwijgen.

Asian Handicap +0 voor Qatar

Een tweede wedtip die wij geven is een Asian Handicap +0 voor Qatar. Dit doen we omdat Ecuador geen van de laatste 6 uitwedstrijden won. Qatar daarentegen won 4 van de laatste 5 thuiswedstrijden. Dit deden ze onder andere tegen Honduras, Albanië en Panama. Geen hoogvliegers, maar wel tekent het dat het lastig spelen is in de warme omstandigheden van Qatar. Wij denken daarom dat Qatar wint, waarbij jij bij een Asian Handicap +0 het geluk hebt jouw inzet terug te krijgen in het geval van een gelijkspel. Een Asian Handicap +0 voor Qatar levert je bij Jack's een quotering van 2,50 op.

De dag voor Nederland - Senegal

Morgen komen wij met twee artikelen op de proppen. Uiteraard komen we met een los artikel over de wedstrijd tussen Nederland en Senegal. Eerder deze week kwam al in het nieuws van Sadio Mané de wedstrijd en wellicht het gehele toernooi gaat missen. Een flinke aderlating voor de Afrikanen, maar goed nieuws voor Nederland.

De eerste wedstrijden in groep B

Ook bereiden we je morgen voor op de wedstrijd Engeland - Iran en Verenigde Staten - Wales. Kunnen de Engelsen hun favorietenrol in de poule waar maken? En kan Gareth Bale zijn Wales opnieuw bij de hand nemen en punten pakken tegen de Amerikanen? Je leest morgen onze voorbeschouwing met bijbehorende wedtips.

Veel plezier tijdens de eerste wedstrijd van het WK!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën