Pak €45 als Nederland wint van Senegal!

Pak €45 als Nederland wint van Senegal!

16-11-2022

Wie is er niet gek op een bookmaker die strooit met bizarre promoties?  In dit artikel lichten we een bizarre WK-actie van bookmaker Unibet uit. Je kunt als nieuwe klant namelijk heel eenvoudig €45 winst maken en als klap op de vuurpijl geeft Unibet ook €5.000.000 weg als Nederland in december met de Wereldbeker in handen staat. Een wereldse actie de we graag toelichten.

De UniBoost voor Nederland - Senegal

Om nieuwe spelers te binden komen bookmakers vaak met mooie aanbiedingen. Vaak kiezen ze een bepaalde wedstrijd uit en geven ze die een bizarre odds boost, waardoor je zomaar geniet van wel heel hoge quoteringen. Zo ook voor de wedstrijd Nederland - Senegal. Hierin is Nederland absoluut de favoriet. Een gegeven dat alleen maar is aangesterkt door de afwezigheid van sterspeler Sadio Mané.

Een quotering van 10,00 voor winst van Nederland

De kans dat Nederland daarom wint is aanzienlijk. Daarom moet je wat ons betreft absoluut gebruik maken van de UniBoost van 10,00. Dit betekent dat jouw inzet maar liefst 10x vermenigvuldigd wordt, indien Nederland de West-Afrikanen inderdaad de baas zijn. Let op dat je hier maximaal €5 op mag inzetten. Toch kan deze eenvoudige promotie jou zomaar even €45 opleveren. Een mooi bedrag die jij maar al te goed kunt gebruiken als jij met je vrienden op een groot scherm wilt kijken en wat biertjes wilt nuttigen. Registreer je bij Unibet via deze link en maak gebruik van deze promotie nu het nog kan!

Nederland als wereldkampioen?

Nederland is nog nooit wereldkampioen geworden. We waren er drie keer dichtbij, maar helaas waren West-Duitsland, Argentinië en Spanje steeds net een maatje te groot in de finale. Met name die laatstgenoemde wedstrijd tegen Spanje in Zuid-Afrika staat eigenlijk bij iedereen nog op het netvlies. Die ene kans van Arjen Robben, het uitglijden van Rafael van der Vaart en de grote teen van Iker Casillas. Toch laat dit seizoen dat een klein land als Nederland het ver kan schoppen, waarbij het niet anders kan dat we ooit de finale weer gaan halen.

Als het aan Louis van Gaal ligt, dan gaat dit op het aankomende WK in Qatar al gebeuren. De keuzeheer van Oranje heeft er het volste vertrouwen in en probeert dit tijdens elk persmoment weer op zijn spelers in te laten werken. Want ja, waarom niet? We hebben in principe één van de beste verdedigers en middenvelders in onze gelederen. We zijn het er namelijk allemaal over eens dat Frenkie de Jong en aanvoerder Virgil van Dijk absolute wereldtoppers zijn.

De promotie van Unibet

|In een eerder artikel over de WK favorieten hebben we je al laten zien dat Nederland echter niet tot de topfavorieten. Die eer gaat toch echt naar landen als Brazilië, Argentinië, Engeland en Frankrijk. Maar zeg nooit nooit! En dit is dan ook de reden dat bookmaker Unibet een geweldige promotie heeft bedacht. Net als wij hopen ook zij dat Nederland wereldkampioen wordt. Als dit gebeurd, dan keren zij de grootste prijzenpot ooit uit. Zij verdelen namelijk €5.000.000 (!) over een nog onbekend aantal spelers.

Ook jij kunt je hiervoor aanmelden. Het is daarvoor belangrijk dat jij een account bij Unibet hebt, dat volledig geverifieerd is. Meld je aan via deze link, vul jouw persoonsgegevens in en je bent bijna klaar om in aanmerking voor de prijzenpot van 5 miljoen te komen. Het is namelijk belangrijk dat jij een minimale bet van €5 plaatst op één van de groepswedstrijden van Nederland. Als je de bovengenoemde promotie meepakt, dan kom jij al in aanmerking! Er wordt namelijk €2.500.000 verdeeld over alle spelers die dit doen.

De andere €2.500.000 wordt op een andere manier verdeeld. Dit gebeurt namelijk in een grote prijzenpot met cash prijzen variërend van €10.000 tot €100.000. Het is daarbij belangrijk dat jij de nodige tickets verzameld. Zo ontvang je 1 ticket als je €5 of meer wed op sportweddenschappen en 1 tickets als je voor minimaal €20 speelt in het (Live) Casino van Unibet. Het is goed om te weten dat je maximaal 2 tickets per dag kan verdienen. Wel is het zo dat hoe meer tickets je pakt, hoe groter jouw kans op winst gaat zijn.

Unibet - één van de beste bookmakers

Unibet is natuurlijk bij de meeste liefhebbers van wedden op sport een begrip. Al jarenlang domineren ze de Nederlandse markt met een geweldige website en diverse promoties. Als echte wedder moet je bij deze bookmaker een account hebben!

logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën