Een kraker in de eerste halve finale

Een kraker in de eerste halve finale

30-04-2024

Het is tijd voor de halve finale van de Champions League. Morgen focussen we ons op Borussia Dortmund en Paris-SG, maar vandaag staat alles in het teken van de kraker tussen Bayern München en Real Madrid. Deze twee grootmachten in het internationale voetballen trappen af in de Allianz Arena om een goed resultaat te boeken in de heenwedstrijd. Weet Bayern München het seizoen nog van enige kleur te voorzien? Of gaat Real Madrid hard op weg naar de dubbel? Naast Bayern München - Real Madrid kijken we daarnaast naar de Engelse Championship waar Coventry City het in eigen huis opneemt tegen promotie kandidaat Ipswich Town. 

Bayern München - Real Madrid

Liefhebbers van de Netflix serie over Manchester City hadden ongetwijfeld gehoopt dat de Engelsen hun fantastisch prestatie van vorig jaar kunnen herhalen door opnieuw 3 prijzen te winnen. Helaas was het de recordwinnaar van de Champions League, Real Madrid, dat te sterk bleek te zijn na penalty's in de halve finale. Aan de andere kant boekte Bayern München ook een geweldige overwinning door met 1-0 van Arsenal te winnen. Hierdoor staan beide ploegen in de halve finale van het Miljardenbal. En dat is knap voor de ploegen die de cup met de grote oren al meermaals wisten te winnen. 

Doelpunt Rodrygo

Ook dit seizoen is de Braziliaan Rodrigo weer van grote waarde voor Real Madrid. Zo stond de nog altijd jonge aanvaller zowaar op het scorebord in zowel de thuis- als uitwedstrijd tegen Manchester City in de kwartfinale. Wij hebben hierdoor grootse verwachtingen voor een nieuwe treffer tegen de Duitsers. Ook omdat Real Madrid eigenlijk altijd en overal tot scoren komt en Rodrygo tijdens zijn laatste wedstrijd tegen Der Rekordmeister ook tot scoren kwam. Een doelpunt van Rodrygo levert je bij Circus een quotering van 4,15 op.

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

Minder dan 2,5 doelpunten

Wij hebben het idee dat beide ploegen het vandaag enigszins rustig aan zullen doen. De belangen zijn gigantisch en men weet dat een een duel over twee wedstrijden betreft. Daarnaast vielen er in de laatste 2 uitduels van Real Madrid in de Champions League niet meer dan 2 goals per duel. In 2 van de laatste 3 thuisduels in Europa van Bayern München waren ook 2 duels waarin maar 2 keer gescoord werd. Daarom kiezen wij voor minder dan 2,5 doelpunten. Dit levert je bij Circus een quotering van 2,21 op. 

Check de actuele Champions League odds in onze Oddsvergelijker. 

Coventry City - Ipswich Town

We sluiten deze interessante Dinsdag Preview met een wedstrijd op het tweede niveau in Engeland. Hier speelt nummer 9 Coventry een lastige thuiswedstrijd tegen nummer 3 Ipswich Town. Laatstgenoemde kan vandaag de o, zo belangrijke 2e plek overnemen van Leeds United, waardoor men eventueel nog een punt nodig heeft om promotie naar de Premier League af te dwingen. Dit laatste zou mogelijk moeten zijn, aangezien Coventry City geen van de laatste 6 officiële duels wist te winnen. 

Doelpunt Ellis Simms

Ondanks dat wij niet al te veel verwachten van de thuisploeg, zien wij hen wel scoren. Het is namelijk Ellis Simms die maar liefst 5 goals maakte in zijn laatste 4 duels. Zeker de hattrick tegen Rotherham United was hierin zeer belangrijk. Wij denken hierdoor dat Simms het net opnieuw gaat vinden. Het 14e doelpunt van de in 23-jarige in Oldham geboren aanvaller levert je bij bet365 een quotering van 3,40 op. 

Check de actuele Championship odds in onze Oddsvergelijker. 


logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën