Kan PSG de verwachtingen waarmaken?

Kan PSG de verwachtingen waarmaken?

30-04-2024

Na de kraker tussen Bayern München en Real Madrid is het vandaag tijd voor de andere halve finale van de Champions League. Enigszins tegen de verwachting in is het Borussia Dortmund dat gaat spelen tegen het Franse Paris Saint-Germain. De Franse kampioen aast nog altijd op een eindzege in Europa en met een afscheidnemende Kylian Mbappe is men ongetwijfeld gebrand om een goede uitgangspositie neer te zetten in het Signal Iduna Park. Wij bereiden je voor op deze wedstrijd en geven je 3 wedtips.

Borussia Dortmund - Paris SG

Dat Borussia Dortmund een paar weken geleden wist te winnen van Atlético Madrid was iets waar weinig mensen op rekenden. De Duitsers gingen onderuit in Spanje, waarna er thuis zowaar met 4-2 werd gewonnen van de Spanjaarden. Eenzelfde knappe prestatie leverde Paris-SG. Zij namen enigszins revanche van de wereldberoemde ‘remontada’ en versloegen FC Barcelona in eigen huis met 1-4. Hierdoor maken de ploegen uit Dortmund en Parijs uit wie van de twee de finale van het Miljardenbal bereikt.

​Opvallend genoeg zaten Borussia Dortmund en Paris-SG in dezelfde groep. Tijdens deze duels won Paris-SG in Parijs en eindigde het duel in Duitsland in een 1-1 gelijkspel. Wat dat betreft lijken de Parijzenaren de favoriet. Zien we vanavond een vlammende Donyell Malen? Of is Mbappe iedereen weer te snel af?

Meer dan 0,5 schoten op doel - Vitinha

Een van de leukste spelers om naar te kijken is Vitinha. De middenvelder van Paris-SG kent een dijk van een seizoen en is veelvuldig betrokken bij doelgevaar. Zo maakte hij onder andere een belangrijk doelpunt in de kwartfinale tegen Barcelona. Wij verwachten dat hij vandaag opnieuw de trekker gaat overhalen en minimaal 1 schot op doel gaat lossen in het Ruhrgebied. Meer dan 0,5 schoten op doel van Vitinha levert je bij Unibet een quotering van 2,38 op.  

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Meer dan 1,5 schoten op doel - Kylian Mbappe

Wij kunnen er niet omheen om een treffer van Kylian Mbappe te tippen. De wereldster die bezig is aan zijn afscheidstournee verkeert in bloedvorm en scoort er dit seizoen driftig op los. In Frankrijk maakte de oud-speler van AS Monaco inmiddels 26 treffers, terwijl de teller in de Champions League op 8 staat. En laten we eerlijk zijn, 8 uit 8 is geweldig. Daarnaast mist hij ook nog weleens een kans. Wij gaan vandaag voor meer dan 1,5 schoten op doel van de rappe aanvaller. Dit levert je bij Unibet een quotering van 1,95 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.

Draw no bet - Paris SG

Wij hebben vandaag veel vertrouwen in Paris-SG. Van de laatste 3 onderlinge duels wonnen de Fransen er 2 en eindigde er eentje in een gelijkspel. Daarnaast lijkt Paris-SG in een goede vorm te verkeren, terwijl Borussia Dortmund afgelopen weekend keihard onderuit ging tegen RB Leipzig. Om die reden verwachten wij een goed resultaat voor Paris-SG, waarbij we uitkomen op een draw no bet. Dit levert je bij Jack’s een quotering van 1,77 op.

Check de actuele Champions League quoteringen nu in onze Oddsvergelijker.



logo
Populaire artikelen
logo
Categorieën